Городникам на замітку! Коли і чим підгодувати картоплю, щоб вона виросла великою і смачною, а врожай збільшився втричі

Для того, аби картопля дала багатий врожай, потрібно не лише знати терміни її посадки та те, сусідства з якими культурами вона не любить, але й правильно та своєчасно вносити добрива.

Як стверджують автори «Моя дача. Сад і город», добрива слід вносити тричі за сезон, що дозволить збільшити врожай у 2−3 рази.

Перше підживлення роблять через кілька днів після появи перших сходів. Для стимуляції росту рекомендують вносити розчин, зроблений на на основі курячого посліду і сечовини.

Друге роблять через пару тижнів після першого підживлення. Рекомендують застосовувати розчин з деревної золи, суперфосфату і сульфату калію. Це сприятиме гарного росту бульб і підвищенню імунітету рослин.

Третє підживлення роблять за три тижні до збирання врожаю. Для цього використовують розчин із гною і суперфосфату. Таке добриво впливає на розміри та смакові якості картоплі.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...