Городникам на замітку! Миловидна рослина повністю придушить ріст бур'янів - посадіть її уже зараз

Бур'яни - це одна з найбільших проблем, яка забирає багато часу та сил у господарів. Більшість надокучливих рослин ростуть саме восени і лише виснажують ґрунт та заважають розвиватись іншим саджанцям, передають Патріоти України.

Але видання Еxpress опублікувало поради експертів, які допоможуть не тільки позбутись бур'янів, а й прикрасити свій сад. Вам потрібно посадити лише одну рослину.

Герань чеська

Щоб зупинити ріст бур'янів вам знадобиться герань або її ще називають журавець. Це однорічна трав'яниста рослина, яка може вирости до 20-60 сантиметрів заввишки. Герань рясно покриє ґрунт і не залишить місця для появи бур'янів. Такий метод допоможе уникнути не тільки появу нових рослин, а й завадить тим, які вже встигли добре вкоренитися.

Ви можете обрізати герань після цвітіння і завдяки своїй витривалості, вона проросте знову. Журавець впорається навіть з такими багаторічними бур'янами, як кропива та берізка польова. Посадити квіти можна на будь-якому типі ґрунту, вони не потребують особливого догляду.

Також ви можете зробити розчин, щоб позбутися надокучливих рослин. Для цього вам знадобиться харчова сода. Суміш висушує небажані рослини, поглинаючи воду з їхніх клітин.

Полийте бур’яни, щоб сода прилипала до листя та ґрунту. Потім насипте приблизно чайну ложку соди на бур’яни. Якщо після кількох днів очікування ви не побачите результатів, повторіть процедуру.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...