Городникам на замітку! Названо рослини, які стануть кращими "сусідами" для помідорів - урожай приємно вразить

Для того, щоб помідори добре розвивалися та не заважали у рядках, має бути дистанція. Але краще не просто її залишати для бур’янів, а посадити рослини, що стануть корисними "сусідами", передають Патріоти України.

Які рослини оцінять томати для сусідства

Часник

Він є відомим як хороший сусід для багатьох культурних рослин, адже відлякує червоних павутинних кліщів. Дає протигрибковий ефект ґрунту, що довго і без додаткових зусиль є здоровим.

Базилік

Фіолетові кущики в рядках між помідорами покращують смак овочів, а ще відлякують комарів та плодових мух. Помідори, оточені базиліком, навіть за розміром більші, як зазначають досвідчені городники.

Цибуля

Рядки цибулі покращать смак томатів і допоможуть овочам рости більшими. Посадка цибулі поруч із помідорами дозволяє мінімізувати потребу в додаткових добривах. Крім того, цибуля відлякує тлю, яка любить помідори.

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...