Городникам на замітку! Пару ложок цього засобу на тиждень - і на капусті не буде жодних шкідників (відео)

Капуста може страждати від активного нападу різних шкідників. Вони поїдають листя, в результаті погіршується якість урожаю або різко зменшується його кількість, передають Патріоти України.

Щоб не допустити сильної поразки шкідниками, коли допомогти зможе вже лише хімія, необхідно робити систематичні профілактичні обробки, вважають автори каналу «Генеральський сад».

Наприклад, можна обробляти капусту золою, тютюновим пилом, оліями, або приготувати клейові пастки. Також можна приготувати профілактичний засіб, що відлякує шкідників, на основі валеріани.

В одному літрі води розвести одну столову ложку препарату. У цей розчин додати столову ложку господарського чи будь-якого іншого мила. Отриманим розчином ретельно обприскувати капусту лист за листом з усіх боків. Обробку краще зробити у вечірній час, можна повторювати раз на тиждень.

Також автори каналу поділилися рецептом підживлення для капусти, яка дає їй азот, фосфор, калій, мікроелементи та безліч інших речовин для прискореного росту листя, високого імунітету та гарного розвитку коріння.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...