Городникам на замітку! Підживлення огірків у липні - треба всього по одній банці під кущ для подвійного врожаю

Огірки капризні, але без їх вирощування неможливо уявити жодну дачу. Всі до них мають велику любов. Щоб збирати щедрий врожай, потрібно не лише правильно посадити та вберегти від шкідників та хвороб, а ще забезпечити підживлення, передають Патріоти України.

Липневе підживлення для огірків

Соковиті, духмяні та хрумкі — такі огірки будуть в кожного, хто в липні не пропустить період для внесення добрива. В літній період рекомендується використовувати коров’як, кінський або кролячий гній. Треба зробити настій.

Візьміть 10 л чистої води. Розведіть 2 л настою коров’яку, який мав перебродити. Додайте 2 ст.л. гумат калію. Розмішайте.

Застосовують таке підживлення для огірків один раз на тиждень. Можна поливати протягом липня та серпня. Зверніть увагу, що добриво виливають лише після поливу грядок чистою водою. Покращений імунітет, посилена коренева система та збільшений врожай — результат, який сподобається кожному дачнику.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...