Городникам на замітку! Підживлення томатів та огірків, яке здатне "оживити" навіть зів'ялі кущики

Щоб томати та огірки гарно росли та рясно плодоносили, їх рекомендується підживлювати простим, але ефективним засобом, який можна знайти в кожному домі, передають Патріоти України.

Йдеться про лимонну кислоту. Мало хто знає, але вона здатна "оживити" навіть ті кущики цих овочевих культур, які дуже сильно зів'яли і виглядають млявими. Підживлення томатів та огірків лимонною кислотою допомагає покращити метаболічні процеси, стимулювати зростання рослин, перетворити важкодоступні макро- і мікроелементи, які є в ґрунті, в ту форму, яка більш доступна для них.

Приготувати таке підживлення дуже просто. Потрібно взяти 1 столову ложку лимонної кислоти та 10 літрів води. Розвести речовину в рідині. Підживлення вноситься лише після основного поливання. Під один кущик потрібно 0,5-1 літр розчину (в залежності від розміру). Щоб покращити стан томатів та огірків підживлення слід використовувати раз на 2-3 тижні.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...