Городникам на замітку! ТОП-3 хитрощі для отримання величезного врожаю кабачків

Кабачки не входять до вибагливих городніх культур. Для отримання рясного врожаю достатньо дотримуватися лише основних правил догляду за рослиною, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно вносити певні добрива та враховувати нюанси поливу. Крім того, бажано зробити одну важливу процедуру після того, як сформувалися перші плоди.

Три підживлення

Якщо ви бажаєте зібрати багато кабачків, потрібно тричі підгодувати рослину протягом усього дачного сезону. Вперше це потрібно зробити через 10 днів після пересадки розсади у відкритий ґрунт. У цей період рослина потребує азоту. Ідеальний варіант – трав’яний настій. Для його приготування потрібно залити зелену масу (лопух, подорожник, кропива) водою: на 1 об’єм трав – 10 об’ємів рідини.

Друге підживлення слід здійснити відразу після початку процесу цвітіння. Наголос, знову ж таки, слід зробити на азот і на «органіку».

Як тільки почали формуватися плоди, слід заповнити дефіцит калію у ґрунті. Потрібно залити водою попіл: на 1 об’єм незгорілих деревних залишків – 6 об’ємів рідини. Використовувати цей настій на грядці можна через 24 години після приготування.

Полив

Процедуру не потрібно здійснювати надто часто. Велика кількість вологи може стати причиною падіння врожайності кабачків та погіршення смакових якостей плодів. Ґрунт під городною культурою не повинен бути вологим постійно.

Тож вистачить і щотижневого поливу. А в спекотні періоди достатньо буде полити кабачки 2-3 рази на місяць. За 10 днів до запланованого початку збору овочів від поливу треба повністю відмовитись.

Видалення перших плодів

Як тільки на кущах з’явилися перші кабачки, потрібно почати стежити за їх розміром. Кабачок досяг 12 сантиметрів? Сміливо зривайте два або три перші плоди, що сформувалися. Ця дія помітно підвищить ймовірність того, що далі з’являтиметься багато великих і міцних кабачків.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...