Городникам на замітку! У чому потрібно замочити насіння перед посадкою, щоб 100% проросло

Вже за календарем настала весна, пора готуватись до весняних робіт. Господині починають висівати розсаду перцю, квітів, помідор. Важливим моментом на даному етапі є досягти оптимального сходу. Для цього варто замочити насіння в спеціальному розчині, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ваше насіння якісне, цей спосіб буде вдалим. Не проросте хіба що недостигле насіння. Щоб зробити розчин для замочування розсади потрібно зрізати кілька листочків лікарської кімнатної квітки – алое.

Цей ефективний спосіб при пророщуванні рослин вдало застосовує не одне покоління городників. Зрізані листки алое потрібно кілька годин потримати в холодильнику. Потім подрібніть їх будь-яким зручним вам способом.

Подрібнене алое залийте теплою водою, потім процідіть, замочіть в цій воді насіння. Так залиште насіння на ніч. Після замочування просушіть насіння на паперовому рушнику. Замочене таким чином насіння насититься поживними речовинами, що допоможе вам в майбутньому отримати кращий урожай.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...