Городникам на замітку: Чи можна копати картоплю під час дощу

Кінець серпня та початок вересня - це час збирання врожаю картоплі. Для більшості родин це один з найпопулярніших овочів, який використовується для приготування різних страв. Тому важливо зібрати врожай так, щоби він добре зберігався, передають Патріоти України.

Подробиці

Викопувати коренеплоди слід у суху погоду. Але що робити, якщо під час роботи на ділянці почався дощ? Вважається, що такі овочі довго зберігатись не зможуть. Саме з цієї причини багато дачників відмовляються копати картоплю у дощову погоду. Крім цього, процес значно ускладнюється, оскільки треба мати справу із вологою землею.

Довге знаходження картоплі у вологому ґрунті негативно позначається на якості її зберігання. Саме з цієї причини коренеплід треба викопати та просушити у приміщенні, якщо на вулиці йдуть дощі. Чим краще просушиться врожай, тим краще він зберігатиметься. Але перед цим важливо відокремити пошкоджені та підгнили овочі.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Буде дуже смачно! Картопля фарширована - дуже простий рецепт

неділя, 5 травень 2024, 6:14

Якщо ви обожнюєте картоплю з оселедцем, то цю страву обов’язково варто приготувати. І на буденний стіл, і гостям подати підійде, передають Патріоти України. На 4 порції необхідні такі продукти:. Картоплю краще брати одного розміру, рівненьку. Її потріб...