
Багато городників щороку копають картоплю в один і той же час, і даремно. Розповідаємо про три перевірені способи визначити готовність картоплі до збирання на зберігання, передають Патріоти України.
Насамперед треба орієнтуватися на сорт картоплі, який у нього термін дозрівання. За потреби будь-який сорт допускається перетримати в землі тиждень-півтора.
Другим показником готовності картоплі до збирання на зберігання є зів’яле і опале картопляне бадилля. Третій спосіб визначення готовності картоплі – підкопування бульби. Викопавши із землі картоплину, просто проведіть по ній пальцем: якщо шкірка зітреться, картоплі потрібно ще 7-10 днів на дозрівання.
Промивати макарони після варіння потрібно не завжди - усе залежить від того, як саме ви плануєте їх використовувати. Кулінари пояснюють: якщо паста подається з соусом або додається до супу, промивати її не варто, адже вода змиває крохмаль, який робить ...
В Україні з настанням холодів автовласники часто стикаються з проблемою відмови акумулятора. Проте головна небезпека полягає не просто в розрядженні, а у фізичному замерзанні електроліту всередині пристрою. Розповідаємо, як цього уникнути та що робити,...