
Багато городників щороку копають картоплю в один і той же час, і даремно. Розповідаємо про три перевірені способи визначити готовність картоплі до збирання на зберігання, передають Патріоти України.
Насамперед треба орієнтуватися на сорт картоплі, який у нього термін дозрівання. За потреби будь-який сорт допускається перетримати в землі тиждень-півтора.
Другим показником готовності картоплі до збирання на зберігання є зів’яле і опале картопляне бадилля. Третій спосіб визначення готовності картоплі – підкопування бульби. Викопавши із землі картоплину, просто проведіть по ній пальцем: якщо шкірка зітреться, картоплі потрібно ще 7-10 днів на дозрівання.
Схуднення зазвичай асоціюється з обмеженнями, жорсткою самодисципліною та тривалими змінами способу життя. Калорійний дефіцит і фізична активність справді мають ключове значення, однак науковці звертають увагу і на менш очевидні, але напрочуд прості фа...
Чи траплялося вам купити сало не таке смачне, як хотілося б? Не варто засмучуватися. Мало того, що є способи тверде сало зробити делікатесним, так його можна легко перетворити на гастрономічний шедевр, передають Патріоти України. Рецепт кулінарки Елли ...