
Багато городників щороку копають картоплю в один і той же час, і даремно. Розповідаємо про три перевірені способи визначити готовність картоплі до збирання на зберігання, передають Патріоти України.
Насамперед треба орієнтуватися на сорт картоплі, який у нього термін дозрівання. За потреби будь-який сорт допускається перетримати в землі тиждень-півтора.
Другим показником готовності картоплі до збирання на зберігання є зів’яле і опале картопляне бадилля. Третій спосіб визначення готовності картоплі – підкопування бульби. Викопавши із землі картоплину, просто проведіть по ній пальцем: якщо шкірка зітреться, картоплі потрібно ще 7-10 днів на дозрівання.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...