Багато хто любить використовувати замість соусу класичний майонез, оскільки він є універсальним та смачним. Але питання здоров’я завжди має стояти на першому місці: магазинний продукт є джерелом трансжирів, солі, канцерогенів та холестерину. Тому краще готувати його самостійно, щоб контролювати склад соусу, передають Патріоти України.
Всі ці інгредієнти можна знайти на кожній кухні, тому рецепт вийде не тільки максимально простим, але і бюджетним.
Щоб забезпечити правильне зберігання, найкраще відразу готувати майонез у банці зі скла.
В окрему ємність вливаємо рослинну олію, сире яйце, оцет, додаємо вказану кількість солі та цукру.
Потім починаємо працювати занурювальним блендером доти, доки продукт не стане потрібної нам консистенції.
Перекладаємо майонез у скляну банку та насолоджуємось, додаючи його до страв. Зберігати майонез потрібно у холодильнику.
Ви стоїте на роздоріжжі і повинні вирішити: який шлях обрати? Перше враження більше говорить про ваш характер і спосіб прийняття рішень, ніж ви думаєте. Дізнайтеся, що ваш вибір каже про вас, передають Патріоти України. Психологічні тести — це не лише ...
Тести на особистість бувають різні: одні визначають ваші домінуючі риси, інші - внутрішні проблеми, а ще одні показують приховані потреби вашого серця. Пропонуємо простий психологічний тест: подивіться на зображення та виберіть чоловіка, якому ви довір...