Багато хто любить використовувати замість соусу класичний майонез, оскільки він є універсальним та смачним. Але питання здоров’я завжди має стояти на першому місці: магазинний продукт є джерелом трансжирів, солі, канцерогенів та холестерину. Тому краще готувати його самостійно, щоб контролювати склад соусу, передають Патріоти України.
Всі ці інгредієнти можна знайти на кожній кухні, тому рецепт вийде не тільки максимально простим, але і бюджетним.
Щоб забезпечити правильне зберігання, найкраще відразу готувати майонез у банці зі скла.
В окрему ємність вливаємо рослинну олію, сире яйце, оцет, додаємо вказану кількість солі та цукру.
Потім починаємо працювати занурювальним блендером доти, доки продукт не стане потрібної нам консистенції.
Перекладаємо майонез у скляну банку та насолоджуємось, додаючи його до страв. Зберігати майонез потрібно у холодильнику.
Останніми роками українці звикли вимикати побутові прилади з розетки, щоб заощадити електроенергію. Ще одна мотивація для такої поведінки - це бажання убезпечити дім від ймовірної пожежі. Однак існує цілий перелік пристроїв, які не варто відключати від...
Прискорений знос батареї - проблема і для бюджетних моделей, і для топових флагманів. На термін служби напряму впливають звички під час заряджання, тож правильний підхід допоможе зберегти місткість надовго. Про це пише УНІАН, передають Патріоти України...