Перед тим, як чистити каструлі з нержавіючої сталі, слід врахувати кілька моментів, передають Патріоти України.
Ніколи не мийте каструлю, поки вона ще гаряча. Варто давати сковорідкам повністю охолонути перед миттям. Ніколи не занурюйте гарячу каструлю в холодну воду, оскільки це може призвести до непоправного викривлення. Багато сковорідок мають специфічні потреби залежно від матеріалу та процесу виробництва, тому завжди спочатку вивчайте інструкцію.
Переконайтеся, що сковорідка охолола перед чищенням, і щоб уникнути опіків, і щоб вона прослужила довше — чищення гарячої сковорідки може її з часом пошкодити. Варто уникати використання абразивних чистячих засобів або інструментів, які можуть подряпати сталь. Нержавіюча сталь схильна до подряпин, тому ви повинні переконатися, що використовуєте правильні засоби та м'які інструменти для чищення. Варто чистити після кожного використання після охолодження і уникати приготування яскраво забарвлених страв при високих температурах на сковорідках.
Промийте каструлю теплою водою, щоб видалити залишки їжі. Наповніть каструлю теплою мильною водою і залиште на 5−15 хвилин. М'якою губкою або ганчіркою потріть каструлю, звертаючи увагу на стійкі плями. Ретельно промийте каструлю теплою водою. Одразу ж витріть м'яким рушником, щоб уникнути появи плям, які легко помітити на нержавіючій сталі.Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...
У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...