Перед тим, як чистити каструлі з нержавіючої сталі, слід врахувати кілька моментів, передають Патріоти України.
Ніколи не мийте каструлю, поки вона ще гаряча. Варто давати сковорідкам повністю охолонути перед миттям. Ніколи не занурюйте гарячу каструлю в холодну воду, оскільки це може призвести до непоправного викривлення. Багато сковорідок мають специфічні потреби залежно від матеріалу та процесу виробництва, тому завжди спочатку вивчайте інструкцію.
Переконайтеся, що сковорідка охолола перед чищенням, і щоб уникнути опіків, і щоб вона прослужила довше — чищення гарячої сковорідки може її з часом пошкодити. Варто уникати використання абразивних чистячих засобів або інструментів, які можуть подряпати сталь. Нержавіюча сталь схильна до подряпин, тому ви повинні переконатися, що використовуєте правильні засоби та м'які інструменти для чищення. Варто чистити після кожного використання після охолодження і уникати приготування яскраво забарвлених страв при високих температурах на сковорідках.
Промийте каструлю теплою водою, щоб видалити залишки їжі. Наповніть каструлю теплою мильною водою і залиште на 5−15 хвилин. М'якою губкою або ганчіркою потріть каструлю, звертаючи увагу на стійкі плями. Ретельно промийте каструлю теплою водою. Одразу ж витріть м'яким рушником, щоб уникнути появи плям, які легко помітити на нержавіючій сталі.Тепла погода асоціюється у нас із довгими сонячними днями в саду з барбекю і, що менш чарівно, з комахами, які вторгаються у наш дім, передають Патріоти України. Якщо ви страждаєте від мух та інших комах, то вам пощастило, тому що експерт із боротьби з...
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...