Господарям на замітку! Як позбутися дрібних мошок на кухні і не допустити їхньої повторної появи (відео)

Кухонні мошки - біда будь-якої сучасної господині, тому що з'являються вони ніби з повітря в будь-яку пору року, сидять на їжі або настирливо миготять перед очима, передають Патріоти України. Як же можна боротися з цими шкідниками та усунути їх назавжди?

Виявляється, що не все так погано та безнадійно у справі порятунку від «непроханих гостей». Насамперед, свій варіант боротьби з непроханими гостями запропонувала блогер Олена Матвєєва. Вона готує засіб на основі фруктового соку, засобу для миття посуду та оцту. По суті, такий розчин виконує роль пастки для комах.

Інші блогери заявляють про високу ефективність засобів, приготованих з додаванням меду.

У той же час, низка інших блогерів пропонують спочатку з'ясувати, чому і звідки комахи беруться, а також до якого виду відносяться, і лише після цього починати боротьбу.

До речі, можна звернути увагу й на найпоширеніші народні методи (шкірка цитрусових і сірники, встромлені в землю головками), адже у боротьбі хороші всі засоби, тому можна використовувати їх як додаткову допомогу.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...