Не кожна господиня любить мити підлогу. Думка про те, щоб витягнути швабру, відро та вимити підлогу у всіх кімнатах, може бути абсолютно непривабливою. Але підтримання чистоти та блиску підлоги має вирішальне значення для здорової та естетичної домашньої обстановки, передають Патріоти України.
Досягти блискучого результату допоможе ідеально чиста швабра та лавровий лист. Ця спеція здатна очистити підлогу не гірше, ніж найдорожчий миючий засіб, пише Homemaking.
Завдяки використанню лаврового листа можна досягти відразу кількох речей.
1. Освіжаючий аромат. Під час миття лавровий лист виділятиме ароматичні олії, які наповнять кімнати приємним ароматом.
2. Лавровий лист має природні антимікробні властивості. Він дасть додатковий рівень захисту від шкідливих бактерій та мікробів.
3. Ще одна властивість лаврового листа – відлякувати комарів та мух. Запах лаврового листа приємний людині, але відштовхує багатьох комах.
4. Крім своїх ароматичних і захисних властивостей, лавровий лист також допоможе зробити так, щоб підлога блищала після прибирання.
5. Лавровий лист замінює дорогі засоби для чищення або хімікати, хоча сам недорого коштує і його можна знайти в будь-якому продуктовому магазині.
Візьміть 2-3 лаврові листи, залийте їх 1 склянкою гарячої води й дайте охолонути. За цей час суміш стане більш ефективною.
Налийте натуральний миючий засіб із лаврового листа у відро з теплою водою та перемішайте. Вимийте підлогу.
Таке рішення для миття підлоги дозволить вам забути про дорогі магазинні миючі засоби, які часто містять багато хімії та їх ефективність залишає бажати кращого.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...