
Іноді виходить, що фарш, з якого ви запланували котлети, виявляється занадто рідким. Втім, навіть такий фарш ще можна врятувати. Для цього знадобиться загустити фарш. З цією роллю допоможуть впоратися деякі продукти. Про них розповіли на Ukr.Media, передають Патріоти України.
Найпростішим способом врятувати такі котлети буде додати хліба. Однак, не всім сподобається смак цієї страви. В такому випадку, варто звернути увагу на інші продукти.
Після набухання крупа вбере в себе зайву вологу. Саме тому можна сміливо додавати до фаршу кілька столових ложок манки та ретельно перемішати. Після цього фарш потрібно залишити на 20-30 хвилин. За цей час манка набухне і вбере зайву вологу.
Цей продукт діє за принципом манки, вбираючи в себе надлишки вологи. Але, на відміну від манки, вони працюють навіть швидше. Багато їх додавати не варто — інакше слід може перебити смак м’яса.
На один кілограм фаршу додайте кілька столових ложок крохмалю. Він моментально надасть фаршу густоту, а на смак котлет суттєво не вплине.
Ці продукти пов’язані з попереднім пунктом — адже вони теж мають чимало крохмалю. Картоплю товчуть та додають до фаршу. Рис також слід зварити перед додаванням.
Є й інші способи повернути фаршу густину. Зокрема, це інтенсивне відбивання фаршу об дно миски — так рідина вбирається в м'ясні волокна. Це допоможе, якщо фарш не дуже рідкий.
Розлучення - одна з найважчих подій у житті, яка зачіпає не лише подружжя, а й їхні сім’ї. І хоча ніхто не одружується з думкою про розрив, статистика невтішна: за даними Центрального статистичного управління, у 2024 році розлучилися майже 57 тисяч пар...
Глибше пізнання себе дає ключ до успіху в житті. Навряд чи оптичні ілюзії можна назвати найнадійнішим інструментом у цьому процесі, проте все ж вони дають цікавий привід замислитись над своїм баченням і розумінням світу. Дивіться зображення нижче, пере...