Господарям на замітку! Змішайте мило і ще один "секретний" компонент - відмиються жовті плями на підвіконні (відео)

Іноді господині стикаються з тим, що на підвіконнях з'являються жовті плями - особливо у місцях, де стояли горщики з квітами, наприклад, з орхідеями. І це відбувається незважаючи на те, що всі квіткові вазони мають піддони, передають Патріоти України.

При цьому вказані жовті плями досить складно відмити. Тим не менш, є один найпростіший і недорогий спосіб боротьби з такими плямами, вважає блогер Олена Матвєєва.

Почати боротьбу з плямами вона пропонує зі шматка звичайного господарського мила — його потрібно нанести за допомогою щітки на всі місця, де стояли квіти. А після цього додати туди ж іще один «секретний компонент» — який саме, дивіться в продовженні відео.

Автори іншого youtube-каналу рекомендують ще радикальніші способи очищення підвіконня.

Свої способи боротьби з плямами на підвіконні пропонують автори каналів «Два мурахи» та блогер Марина Жукова.

Перший «рецепт» включає рідке господарське мило і зубний порошок.

Для приготування ще одного складу від Жукової вона пропонує використовувати старий брусок господарського мила та зубну пасту.

Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

субота, 20 квітень 2024, 10:14

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий в...

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...