Господині на замітку: Еклери зі згущеним молоком і кремом. Простий рецепт десерту до чаю (відео)

Як легко приготувати смачне частування.

Еклери - одне тільки це слово викликає апетит. Багатьом здається, що приготування таких тістечок займає багато часу, а сам процес дуже складний і не під силу людині, далекій від світу кулінарії. Але насправді це зовсім не так, передають Патріоти України.

Приготувати еклери своїми руками може абсолютно кожен. Важливо тільки чітко дотримуватися пропорції і технології, яку ми описуємо нижче.

Отже, для приготування еклерів нам знадобляться такі інгредієнти: молоко (125 г), вода (125 г), вершкове масло (100 г), цукор (0.5 ч. л.), борошно (150 г), сіль (щіпка), яйця (4-5, залежно від крупності). Для крему: варене згущене молоко (1 банка), звичайне згущене молоко (2-3 ст. л.), вершкове масло (200 г), коньяк (1-2 ст. Л.).

Крок 1: У каструлі змішати молоко, воду і вершкове масло. Довести до кипіння і варити на повільному вогні 5-10 хвилин.

Крок 2: Вимкнути плиту і засипати в каструлю борошно, добре розмішати. Має вийти густе тісто, яке не сильно прилипає до стінок.

Крок 3: Перекладаємо тісто в нову ємність, щоб воно охололо. Додаємо до нього яйця по одній штучці, постійно перемішуючи блендером або міксером. Тісто має вийти глянцевим, без грудочок і нагадувати густу сметану.

Крок 4: Кладемо тісто в кондитерський мішок (його можна зробити зі звичайного кулька, досить просто відрізати у пакета один з куточків). Видавлюємо тісто смужками або круглими коржиками на застелене пергаментом деко. Відправляємо в духовку на 10 хвилин при температурі 200 градусів. Потім зменшуємо температуру до 175 і залишаємо майбутні тістечка ще на 10 хвилин.

Крок 5. Дістаємо еклери з духовки і чекаємо їх повного охолодження.

Крок 6: Інгредієнти для крему змішуємо блендером або міксером. Важливо, щоб всі вони були кімнатної температури.

Крок 7: Надрізаємо еклери збоку і начиняє кремом. Посипаємо зверху цукровою пудрою і подаємо до столу.

Буде дуже смачно! Як приготувати легкі, як пух оладки на кефірі і без дріжджів

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:50

Це найпростіший рецепт по-справжньому смачних та пишних оладок, які готують на кефірі та без використання дріжджів. Ключовим у цьому рецепті є етапи замісу тіста, передають Патріоти України.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...