Печиво пісочне випікається близько 20 хвилин.
З простих інгредієнтів можна приготувати один з найсмачніших домашніх десертів - ніжне пісочне печиво на маргарині. Приготування печива займе зовсім мало часу, а зберігається воно довго і не так шкодить організму, як покупні ласощі, в яких часто є пальмова олія, передають Патріоти України.
Ніжне пісочне печиво, рецепт на маргарині
- 400 г борошна;
- 200 г маргарину;
- 200 г цукру;
- 2 яйця;
- 1 чайна ложка розпушувача.
Розтопіть маргарин, для приготування десерту він повинен бути кімнатної температури. Вбийте яйця у велику ємність, в якій ви будете місити тісто, всипте цукор і все збийте, щоб утворилася біла піна.
В інгредієнти додайте розтоплений маргарин і все перемішайте. Після цього всипте в розпушувач борошно і все поступово просівайте в тісто. Перемішуйте тісто віночком, а коли воно стане дуже густим - прикладіть до нього руки.
Тісто не потрібно довго місити, головне - щоб воно зібралося в один клубок. Правильно замішане тісто повинно вийти еластичними і не дуже крутим. Замішане тісто покладіть в пакет і на 30 хв відправте в холодильник.
Для того, щоб сформувати печиво, потрібно робочу поверхню трохи присипати борошном і вже після цього на ній почати "чаклувати" над тестом.
Приготоване тісто розкачати в нетонкий пласт. Якщо хочете, щоб печиво було цукровим - присипте тісто невеликою кількістю цукру і ще раз пройдіться по ньому качалкою. Після цього сформуйте просте пісочне печиво.
Печенюшки можна вирізати з тіста не тільки за допомогою різних форм, але і звичайними склянками з тонкими краями. Покладіть на деко шматок пергаменту і покладіть печиво.
Печиво необхідно випікати при температурі 180 градусів 15-20 хв. Варто ставити деко на середній рівень і включати духовку на два обігріви. Під час приготування смачне пісочне печиво потрібно перевіряти.
Щоб печиво вийшло ніжним потрібно знати ключовий секрет - тісто не повинно бути розкачане тонко. Якщо з тіста зробити тонкий пласт, то печиво буде хрустким.
Ніжне пісочне печиво на маргарині можна подавати з варення або згущеним молоком.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк
. - Людям із сечокам...