Господині на замітку: Як зробити пісочне печиво на маргарині

Печиво пісочне випікається близько 20 хвилин.

З простих інгредієнтів можна приготувати один з найсмачніших домашніх десертів - ніжне пісочне печиво на маргарині. Приготування печива займе зовсім мало часу, а зберігається воно довго і не так шкодить організму, як покупні ласощі, в яких часто є пальмова олія, передають Патріоти України.

Ніжне пісочне печиво, рецепт на маргарині

  • Складові:
  1. 400 г борошна;
  2. 200 г маргарину;
  3. 200 г цукру;
  4. 2 яйця;
  5. 1 чайна ложка розпушувача.
  • Приготування:
Розтопіть маргарин, для приготування десерту він повинен бути кімнатної температури. Вбийте яйця у велику ємність, в якій ви будете місити тісто, всипте цукор і все збийте, щоб утворилася біла піна.
В інгредієнти додайте розтоплений маргарин і все перемішайте. Після цього всипте в розпушувач борошно і все поступово просівайте в тісто. Перемішуйте тісто віночком, а коли воно стане дуже густим - прикладіть до нього руки.
Тісто не потрібно довго місити, головне - щоб воно зібралося в один клубок. Правильно замішане тісто повинно вийти еластичними і не дуже крутим. Замішане тісто покладіть в пакет і на 30 хв відправте в холодильник.

Для того, щоб сформувати печиво, потрібно робочу поверхню трохи присипати борошном і вже після цього на ній почати "чаклувати" над тестом.

Приготоване тісто розкачати в нетонкий пласт. Якщо хочете, щоб печиво було цукровим - присипте тісто невеликою кількістю цукру і ще раз пройдіться по ньому качалкою. Після цього сформуйте просте пісочне печиво.
Печенюшки можна вирізати з тіста не тільки за допомогою різних форм, але і звичайними склянками з тонкими краями. Покладіть на деко шматок пергаменту і покладіть печиво.
  • Секрет випікання
Печиво необхідно випікати при температурі 180 градусів 15-20 хв. Варто ставити деко на середній рівень і включати духовку на два обігріви. Під час приготування смачне пісочне печиво потрібно перевіряти.
Щоб печиво вийшло ніжним потрібно знати ключовий секрет - тісто не повинно бути розкачане тонко. Якщо з тіста зробити тонкий пласт, то печиво буде хрустким.

Ніжне пісочне печиво на маргарині можна подавати з варення або згущеним молоком.

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...