Господині на замітку: Як зробити пісочне печиво на маргарині

Печиво пісочне випікається близько 20 хвилин.

З простих інгредієнтів можна приготувати один з найсмачніших домашніх десертів - ніжне пісочне печиво на маргарині. Приготування печива займе зовсім мало часу, а зберігається воно довго і не так шкодить організму, як покупні ласощі, в яких часто є пальмова олія, передають Патріоти України.

Ніжне пісочне печиво, рецепт на маргарині

  • Складові:
  1. 400 г борошна;
  2. 200 г маргарину;
  3. 200 г цукру;
  4. 2 яйця;
  5. 1 чайна ложка розпушувача.
  • Приготування:
Розтопіть маргарин, для приготування десерту він повинен бути кімнатної температури. Вбийте яйця у велику ємність, в якій ви будете місити тісто, всипте цукор і все збийте, щоб утворилася біла піна.
В інгредієнти додайте розтоплений маргарин і все перемішайте. Після цього всипте в розпушувач борошно і все поступово просівайте в тісто. Перемішуйте тісто віночком, а коли воно стане дуже густим - прикладіть до нього руки.
Тісто не потрібно довго місити, головне - щоб воно зібралося в один клубок. Правильно замішане тісто повинно вийти еластичними і не дуже крутим. Замішане тісто покладіть в пакет і на 30 хв відправте в холодильник.

Для того, щоб сформувати печиво, потрібно робочу поверхню трохи присипати борошном і вже після цього на ній почати "чаклувати" над тестом.

Приготоване тісто розкачати в нетонкий пласт. Якщо хочете, щоб печиво було цукровим - присипте тісто невеликою кількістю цукру і ще раз пройдіться по ньому качалкою. Після цього сформуйте просте пісочне печиво.
Печенюшки можна вирізати з тіста не тільки за допомогою різних форм, але і звичайними склянками з тонкими краями. Покладіть на деко шматок пергаменту і покладіть печиво.
  • Секрет випікання
Печиво необхідно випікати при температурі 180 градусів 15-20 хв. Варто ставити деко на середній рівень і включати духовку на два обігріви. Під час приготування смачне пісочне печиво потрібно перевіряти.
Щоб печиво вийшло ніжним потрібно знати ключовий секрет - тісто не повинно бути розкачане тонко. Якщо з тіста зробити тонкий пласт, то печиво буде хрустким.

Ніжне пісочне печиво на маргарині можна подавати з варення або згущеним молоком.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...