Інгредієнти:
Приготування:
Змішати курагу, чорнослив і консервований ананас з соєвим соусом, часником та спеціями. Очищені яблука нарізати шматочками. Додати до сухофруктів і слив. Качку добре промити та присмачити спеціями. Начинити фруктами. Розріз на черевці сколоти кількома зубочистками. Викласти птицю на деко та змастити рідиною з начинки або олією. Налити півсклянки води у деко й запікати 2-3 години при 200 С. Готовність перевірити зубочисткою. Якщо виходить прозорий сік – м'ясо готове, якщо рожевий або з домішкою крові – треба ще допекти. Деко закрити фольгою, прибрати її за 15 хвилин до завершення запікання. Качку подавати з кисло-солодким соусом.
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...
Не поспішайте їх викидати — ці паростки можуть стати корисними помічниками на вашій грядці, передають Патріоти України. Висаджені в ґрунт на глибину близько 7 см і рясно политі за температури не нижче +10 °C, вони добре приживаються і дають нові рослин...