Інгредієнти:
Приготування:
Змішати курагу, чорнослив і консервований ананас з соєвим соусом, часником та спеціями. Очищені яблука нарізати шматочками. Додати до сухофруктів і слив. Качку добре промити та присмачити спеціями. Начинити фруктами. Розріз на черевці сколоти кількома зубочистками. Викласти птицю на деко та змастити рідиною з начинки або олією. Налити півсклянки води у деко й запікати 2-3 години при 200 С. Готовність перевірити зубочисткою. Якщо виходить прозорий сік – м'ясо готове, якщо рожевий або з домішкою крові – треба ще допекти. Деко закрити фольгою, прибрати її за 15 хвилин до завершення запікання. Качку подавати з кисло-солодким соусом.
Червоний виноград давно відомий не лише як смачний фрукт, а й як природний засіб догляду за шкірою. Сьогодні його активно використовують у натуральній косметиці - він заспокоює, зволожує та відновлює шкіру після сонця, передають Патріоти України. Виног...
Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не терплять вдома тварин, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Про Раків не можна сказати, що вони не люблять тварин — вони зовсім не проти погратися з ними, проте саме до тієї миті, д...