Господині на замітку: Ліниві вареники без замішування тіста

Цю страва легко і швидко можна приготувати навіть на сніданок.

Найбільше в цьому рецепті подобається те, що вареники виходять неймовірно смачними, ніжними та саме сирними, оскільки борошна в них набагато менше, ніж у лінивих вареників, приготованих звичайним способом, передають Патріоти України.

Рекомендуємо до приготування, вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Сир (сухий) — 400 грамів;
  • Яйця — 2 шт;
  • Борошно — 5-6 ст. ложок;
  • Сіль або цукор — за смаком;
  • Вершкове масло — для змазування;

Приготування ледачих вареників

Для цих вареників сир краще використовувати сухий. Тоді й борошна не багато треба буде додавати, щоб вареники вийшли більш ніжними та смачними.

Якщо сир вологий, потрібно розмістити його в марлю і добре віджати всю зайву вологу. Потім в миску до сиру додаємо яйця, сіль або цукор за смаком.

Добре перемішуємо і поступово додаємо борошно, у два, три прийоми.

Знову перемішуємо, тісто виходить не як на звичайні ліниві вареники. Це і добре, ні руки, ні стіл бруднити не потрібно. Половину приготованого тіста викладаємо на плоску тарілку і розподіляємо його з допомогою ложки по всьому її діаметру висотою приблизно 2 см.

Далі з допомогою виделки (яку вмочуємо в киплячій воді з каструлі) викладаємо по шматочках тісто в киплячу підсолену воду.

Щоб вареник добре відставав від вилки, кожен раз опускаємо її у воду. Таким чином за пару хвилин всі вареники в каструлі.

Як тільки вода з варениками закипає, відразу зменшуємо вогонь і варимо близько 1 хвилини. Готові вареники виймаємо, додаємо до них вершкове масло і подаємо на стіл. За бажанням можна додати сметани або джем.

Смачного!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...