Найбільше в цьому рецепті подобається те, що вареники виходять неймовірно смачними, ніжними та саме сирними, оскільки борошна в них набагато менше, ніж у лінивих вареників, приготованих звичайним способом, передають Патріоти України.
Рекомендуємо до приготування, вам сподобається!
Інгредієнти:
Приготування ледачих вареників
Для цих вареників сир краще використовувати сухий. Тоді й борошна не багато треба буде додавати, щоб вареники вийшли більш ніжними та смачними.
Якщо сир вологий, потрібно розмістити його в марлю і добре віджати всю зайву вологу. Потім в миску до сиру додаємо яйця, сіль або цукор за смаком.
Добре перемішуємо і поступово додаємо борошно, у два, три прийоми.
Знову перемішуємо, тісто виходить не як на звичайні ліниві вареники. Це і добре, ні руки, ні стіл бруднити не потрібно. Половину приготованого тіста викладаємо на плоску тарілку і розподіляємо його з допомогою ложки по всьому її діаметру висотою приблизно 2 см.
Далі з допомогою виделки (яку вмочуємо в киплячій воді з каструлі) викладаємо по шматочках тісто в киплячу підсолену воду.
Щоб вареник добре відставав від вилки, кожен раз опускаємо її у воду. Таким чином за пару хвилин всі вареники в каструлі.
Як тільки вода з варениками закипає, відразу зменшуємо вогонь і варимо близько 1 хвилини. Готові вареники виймаємо, додаємо до них вершкове масло і подаємо на стіл. За бажанням можна додати сметани або джем.
Смачного!
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...