Господині на замітку: Неймовірно смачна і вишукана страва, що просто тане в роті

На гарнір підійде картопляне пюре або кукурудзяна каша.

Яловичина з грушами просто тане в роті, передають Патріоти України.

Для приготування вам знадобиться:

  • яловичина – 1 кг
  • груші – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • вино червоне сухе – 1 стакан
  • мед – 2 ст. ложки
  • борошно – 3 ст. ложки
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком
  • часник – 1-2 зубчики
  • паприка – за смаком
  • олія – 3-4 ст. ложок

Приготування:

  1. Груші вимити, обсушити, почистити. Вирізати серцевину і нарізати великими часточками. Якщо груші жорсткі – опустити їх в киплячу воду з дрібкою лимонної кислоти на кілька хвилин. М’яким фруктам це не буде потрібно.
  2. Яловичину нарізати на шматочки приблизно 2х2 см, обваляти в суміші борошна, солі і перцю.
  3. Добре розігріти олію і швидко обсмажити м’ясо. Додати нарізану півкільцями цибулю, перемішати. Обсмажувати ще 5 хвилин.
  4. Влити вино, змішане з медом, кинути паприку, накрити кришкою і тушкувати близько години. Потім додати груші і готувати ще 10 хвилин.
  5. Перед закінченням тушкування заправити пропущеним через прес часником. Готову страву посипати подрібненою зеленню і подавати гарячою.

На гарнір підійде картопляне пюре або кукурудзяна каша.

Чому швейцарські годинники є символом успіху протягом сторіч і як правильно зробити свій вибір

субота, 22 лютий 2020, 17:29

Швейцарія далеко за межами свого кордону і не одне сторіччя славиться своїм сиром, шоколадом, ножами. Однак є одна галузь виробництва, котра поряд з фінансовою системою втілює швейцарську надійність, точність, заможність та вигадливість. . Годинникова...

Господині на замітку: Простий рецепт на кожен день (відео)

середа, 19 лютий 2020, 8:50

Як зробити оригінальну і смачну страву своїми руками. У цьому матеріалі ми поділимося з вами покроковим рецептом, з яким точно впорається будь-який бажаючий. Для приготування запіканки вам знадобляться наступні інгредієнти: сир будь-якої жирності (600 ...