Господині на замітку: Неймовірно смачна і вишукана страва, що просто тане в роті

На гарнір підійде картопляне пюре або кукурудзяна каша.

Яловичина з грушами просто тане в роті, передають Патріоти України.

Для приготування вам знадобиться:

  • яловичина – 1 кг
  • груші – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • вино червоне сухе – 1 стакан
  • мед – 2 ст. ложки
  • борошно – 3 ст. ложки
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком
  • часник – 1-2 зубчики
  • паприка – за смаком
  • олія – 3-4 ст. ложок

Приготування:

  1. Груші вимити, обсушити, почистити. Вирізати серцевину і нарізати великими часточками. Якщо груші жорсткі – опустити їх в киплячу воду з дрібкою лимонної кислоти на кілька хвилин. М’яким фруктам це не буде потрібно.
  2. Яловичину нарізати на шматочки приблизно 2х2 см, обваляти в суміші борошна, солі і перцю.
  3. Добре розігріти олію і швидко обсмажити м’ясо. Додати нарізану півкільцями цибулю, перемішати. Обсмажувати ще 5 хвилин.
  4. Влити вино, змішане з медом, кинути паприку, накрити кришкою і тушкувати близько години. Потім додати груші і готувати ще 10 хвилин.
  5. Перед закінченням тушкування заправити пропущеним через прес часником. Готову страву посипати подрібненою зеленню і подавати гарячою.

На гарнір підійде картопляне пюре або кукурудзяна каша.

Їсте чіпси щодня? Ось що вони насправді роблять із вашим тілом

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:55

Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...

Одна ложка - і смак картоплі вже не той. Простий трюк для тих, хто не любить нудні обіди

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:10

Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...