Господині на замітку: Ніжні і повітряні чебуреки з м'якою і соковитою начинкою

За такими чебуреками завжди стоять в черзі.

Кухар популярної чебуречної розкрив секрет приготування ніжних і повітряних чебуреків з м'якою і соковитою начинкою, передають Патріоти України з посиланням на ДП. Далі - мовою оригіналу:

Для приготовления вам потребуются такие ингредиенты:

  • — мясо, 300 г;
  • — мука, 500 г;
  • — вода, 250 мл;
  • — уксус, 5 г;
  • — лук, 2 шт;
  • — соль щепотка;
  • — масло растительное, 20 г.

Процесс приготовления

Мясо берите любо по своему вкусу, пропустите вместе с луком через мясорубку, заправьте солью, перцем и вашими любимыми специями. Можно добавить еще и зелень по вкусу, пару зубчиков чеснока.

Муку просеиваем и соединяем ее с солью, растительным маслом, столовым уксусом. Муки вам может потребоваться больше или меньше, смотрите по тесту – оно должно быть мягким и податливым. Оставляем его на 30 минут, накрыв полотенцем.

Делим тесто на кусочки, каждый раскатываем в тонкую лепешку, выкладываем фарш, формируем чебуреки.

Обжариваем на растительном масле до золотистого цвета с двух сторон.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...