Господині на замітку: Ніжні і повітряні чебуреки з м'якою і соковитою начинкою

За такими чебуреками завжди стоять в черзі.

Кухар популярної чебуречної розкрив секрет приготування ніжних і повітряних чебуреків з м'якою і соковитою начинкою, передають Патріоти України з посиланням на ДП. Далі - мовою оригіналу:

Для приготовления вам потребуются такие ингредиенты:

  • — мясо, 300 г;
  • — мука, 500 г;
  • — вода, 250 мл;
  • — уксус, 5 г;
  • — лук, 2 шт;
  • — соль щепотка;
  • — масло растительное, 20 г.

Процесс приготовления

Мясо берите любо по своему вкусу, пропустите вместе с луком через мясорубку, заправьте солью, перцем и вашими любимыми специями. Можно добавить еще и зелень по вкусу, пару зубчиков чеснока.

Муку просеиваем и соединяем ее с солью, растительным маслом, столовым уксусом. Муки вам может потребоваться больше или меньше, смотрите по тесту – оно должно быть мягким и податливым. Оставляем его на 30 минут, накрыв полотенцем.

Делим тесто на кусочки, каждый раскатываем в тонкую лепешку, выкладываем фарш, формируем чебуреки.

Обжариваем на растительном масле до золотистого цвета с двух сторон.

Психологічний тест: Чкий ваш найбільший недолік? Виберіть символ і дізнайтесь

понеділок, 15 вересень 2025, 16:08

У кожного з нас є як сильні, так і слабкі сторони. Іноді ми навіть не підозрюємо про деякі свої слабкості. Цей психологічний тест у картинках допоможе вам їх виявити, передають Патріоти України. Подивіться на ілюстрацію і швидко виберіть один символ — ...

Насправді отруйний! Ніколи не давайте собакам цей популярний продукт

понеділок, 15 вересень 2025, 12:49

Власників собак застерігають від годування своїх улюбленців відходами їжі, які можуть містити один поширений інгредієнт, що використовується у величезній кількості страв. Загальновідомо, що собаки не можуть їсти багато продуктів, які їдять люди, таких ...