Господині на замітку: Ніжний шоколадний торт з бананами за 30 хвилин (відео)

Як швидко приготувати корисний десерт.

Хочете швидко приготувати що-небудь смачненьке до чаю або кави? У цьому матеріалі ми поділимося з вами унікальним рецептом швидкого торта, який вийде не тільки дуже простим і смачним, але й навіть корисним, передають Патріоти України.

Отже, для приготування вам знадобляться такі інгредієнти: яйця (3 шт.), масло вершкове (100 г), борошно (300 г), цукор (1.5 склянки), сметана (1 склянка), какао (2 ст. л.), банани (3 шт.).

Крок 1: Для початку потрібно відокремити жовтки від білків.

Крок 2: Жовтки змішати з половиною склянки цукру і розм'якшеним вершковим маслом і ретельно перетерти.

Крок 3: Акуратно всипати борошно і какао і замісити тісто.

Крок 4: Прибрати тісто в холодильник на 10 хвилин.

Крок 5: Банани потрібно очистити від шкірки і нарізати шматочками.

Крок 6: Приготувати деко для запікання. Змастити його олією або застелити спеціальним пергаментом.

Крок 7: Акуратно викласти на деко тісто і рівномірно розподілити його по всій поверхні.

Крок 8: Зверху на тісто викласти рівним шаром нарізані банани.

Крок 9: Змішати другу половину склянки цукру зі сметаною і збити, потім розподілити крем по всій поверхні майбутнього торта.

Крок 10: Відправити торт в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 11: Поки торт в духовці, потрібно приготувати основний крем. Для цього слід збити білки з половиною склянки цукру (можна додати за смаком трохи більше, також можна використовувати цукрову пудру). Збивати потрібно до міцних піків.

Крок 12: Коли торт буде майже готовий, акуратно дістаньте деко з духовки, нанесіть крем і поставте все назад ще на кілька хвилин.

Крок 13: Готовий торт можна подавати одразу ж. Також його можна остудити і прикрасити морозивом, збитими вершками, ягодами, йогуртом або іншими добавками на ваш розсуд.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...