Господині на замітку: Рум'яні гарбузові оладки

Сезон гарбуза в розпалі. Він не тільки яскравий, але і корисний. І приготувати з нього можна дуже багато смакоти. Наприклад, гарбузові оладки.

Щоб оладки вийшли гарними і апетитними, потрібно знати чимало тонкощів. Рецептом цих ласощів поділилася кондитер з Великобританії Юлія Гірвіц, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

- Гарбузові оладки дуже подобаються моїм діткам, - розповідає Юлія Гірвіц. - Із задоволенням поділюся рецептом.
Вам знадобиться:
  • 400 г пюре гарбуза (я його натираю на крупній тертці і потім роблю пюре блендером);
  • 2 яйця;
  • приблизно 170 г пшеничного борошна;
  • 0,5 чайної ложки розпушувача;
  • 100 мл молока;
  • 25-30 г цукру;
  • сіль за смаком;
  • при бажанні - кориця.
Змішуємо всі інгредієнти, пюре гарбуза я додаю в кінці. І смажимо маленькі оладки. От і все! Смачного!
- Дуже смачні оладки зі сметаною, а мої діти люблять їх зі згущеним молоком, - говорить Юлія Гірвіц.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...