Господині на замітку: Салат "Смакота" - смачніше за "Шубу" в 100 разів

Салат стане окрасою вашого новорічного столу.

Красивий і смачний салат на святковий стіл замість «Шуби». Дуже смачний і оригінальний, передають Патріоти України з посиланням на ДП. Далі - мовою оригіналу:

Ингредиенты:

крекеры соленые – 36 шт.
филе сельди в масле – 5-6 шт.
луковица – 1 шт.
огурцы маринованные – 2 шт.
морковь – 1 шт.
отварная свекла – 2 шт.
яйца сваренные вкрутую – 4 шт.
майонез – 300 г
густой натуральный йогурт (или нежирная сметана) – 1/2 стакана
зеленый лук – небольшой пучок
соль, перец черный молотый – по вкусу

Процесс приготовления:

Морковь и свеклу отварите по отдельности до полуготовности, а после охлаждения очистите от кожуры. Натрите на овощной терке.

Огурец и лук нарежьте мелкими кубиками.

Сельдь очистите от косточек и нарежьте на маленькие кусочки.

Яйца сварите вкрутую, после чего очистите и отделите белки от желтков.

Натрите белки на мелкую горловую терку, затем смешайте с майонезом и густым йогуртом (сметаной).

Приправьте смесь солью и перцем.

Подготовленные ингредиенты укладывайте слоями в разъемную форму (круглую или квадратную).

Вкусный и оригинальный!

А ви це знали? Скільки можна зберігати бензин у каністрі

понеділок, 27 жовтень 2025, 19:30

Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...

Як японці готують ідеальний рис - секрет розсипчастих зерен

понеділок, 27 жовтень 2025, 19:05

Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...