Справжній львівський сирник - це своєрідний чізкейк, який зазвичай подають невеликими порціями до кави. Як приготувати цей десерт самостійно, - передають Патріоти України.
Вам знадобляться такі продукти: жирний сир (500 г), яйця (4 шт.), цукор (150 г), масло вершкове (100 г), цедра лимона (1 шт.), родзинки (30 г), крупа манна (1 ст . л.). Для глазурі: сметана (3 ст. л.), какао (2 ст. л.), цукор (2 ст. л.), масло вершкове (1 ст. л.).
Крок 1: Для початку потрібно пропустити сир через м'ясорубку. Важливо, щоб він не був мокрим, інакше десерт вийде дуже щільним.
Крок 2: Потім додати до сиру збиті з цукром жовтки і ретельно перемішати.
Крок 3: Додати розм'якшене масло, цедру лимона і манку і знову збити міксером на невеликій швидкості.
Крок 4: Білки збити до міцних піків і акуратно перекласти в загальну масу. Перемішати ложкою.
Крок 5: Форму для випічки змастити маслом і присипати борошном.
Крок 6: Викласти тісто в форму, розрівняти за допомогою лопатки або ложки. Потім відправити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7: Тепер потрібно приготувати глазур. Для цього слід змішати в зручній ємності вершкове масло з цукром. Збити міксером до однорідності. Потім додати сметану і какао і збити ще раз. Поставити всі інгредієнти на плиту і довести до кипіння, потім варити ще кілька хвилин на маленькому вогні.
Крок 8: Коли сирник повністю охолоне, полити його глазур'ю і відправити настоюватися на ніч в холодильник. Вже вранці ви зможете насолодитися смачним десертом.
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...