Господині на замітку: Смачна кутя на Різдво за 30 хвилин (відео)

Як швидко приготувати традиційне святкове частування.

Різдво важко уявити без традиційної страви - куті. Але багатьох господинь трохи бентежить процес приготування цього частування, адже він досить складний. Спеціально для вас ми знайшли рецепт різдвяної куті, який відніме всього 30 хвилин вашого часу. Також для нього знадобляться найпростіші продукти, передають Патріоти України.

Для приготування швидкої куті вам потрібні такі інгредієнти: рис (200 г), мак (100 г), горіхи волоські (50 г), родзинки, курага або інші сухофрукти (50 г), мед (3 ст. л.).

Крок 1: Для початку потрібно замочити сухофрукти і горіхи в дуже теплій, майже гарячій воді. Сухофрукти і мак треба залишити постояти на 30 хвилин, горіхи можна тримати трохи менше, 15-20 хвилин.

Крок 2: Поки інгредієнти замочуються, готуємо рис. Для цього його потрібно промити під проточною водою і зварити до готовності, як зазвичай. Цей процес займе приблизно 15-20 хвилин. З готової каші потрібно злити гарячу воду, потім слід дати рису трохи охолонути. Щоб прискорити цей процес, можна промити рис холодною водою і процідити через сито або дрібний друшляк.

Крок 3: Горіхи потрібно очистити від шкірки і подрібнити за допомогою качалки або блендера.

Крок 4: Тепер залишилося тільки змішати варений рис, мак, горіхи, сухофрукти та мед. Якщо мед занадто густий, його можна трохи підігріти на слабкому вогні. Кутя готова!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...