Господині на замітку: Смачні сирники за рецептом судді "МастерШефа" (відео)

Безпрограшний сніданок у сметанному соусі з медом і лимонною цедрою.

Зробити сирники пружними та з апетитною хрусткою скоринкою вам допоможе один простий секрет - використовуйте більше сиру й менше борошна. Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом приготування сирників під сметанним соусом з медом та лимонною цедрою, передають Патріоти України.

Рецепт сирників потребує найпростіших інгредієнтів: сир 9% (300 г), яйця (1/2 шт), крохмаль кукурудзяний (1 ч. ложка), цукор ванільний (5 г), масло оливкове (2 ст. ложки), борошно пшеничне (на обсипання).

Для приготування соусу (поливки) нам також знадобляться сметана (2 ст. ложки), мед (2 ч. ложки) та цедра апельсина.

Починаємо приготування сирників.

Розімніть сир виделкою в тарілці до однорідної маси. Помийте яйця, збийте та додайте 1/2 яйця до сиру в процесі перемішування. Додайте також ванільний цукор.

Налийте на сковороду трохи оливкового масла і залиште на середньому вогні. Поки сковорода нагрівається, додайте крохмаль та сформуйте сирники. На вже розігріту сковороду викладіть сирники і смажте до утворення золотої скоринки.

Дочекавшись золотистої скоринки, викладіть сирники зі сковороди на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки оливкового масла. Потім налийте трохи оливкового масла на деко і умочіть верх та низ сирників - далі це додасть їм ще більш хрусткої скоринки і дозволить не схопитися між собою.

Акуратно викладіть сирники на деко і залиште пектися на 20 хвилин при 170 градусах. Для приготування соусу просто змішайте сметану з медом та цедрою лимона.

Що ви побачили на картинці першим? Цей психологічний тест визначить, як вас сприймають інші люди

неділя, 19 травень 2024, 8:12

Всі ми хотіли б знати, що про нас насправді думають інші люди. І допомогти розібратися у цьому може психологічний тест. Цей тест базується на психологічному принципі: перше, що ви помітили, багато говорить про вашу особистість. Що першим бачиш на малюн...

Психологічний тест: Оберіть шкарпетки - і дізнайтеся, коли ви зустрінете свою пару

неділя, 19 травень 2024, 7:10

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми можемо підказати, коли це стан...