Господині на замітку: Великий родинний обід восени. Картопля з грибами, запечена в гарбузі, - вишукано і на швидку руку

Знадобиться те, чим багата золота осінь, а саме картопля, гриби і гарбуз відповідного розміру, зазначають Патріоти України. Це повноцінна страва, дуже соковита і поживна. Виглядає святково, готується легко, смакує майже всім.

Інгредієнти:

3 великих картоплини;
400 г будь-яких грибів;
великий гарбуз;
1 головка ріпчастої цибулі;
рослинна олія;
сіль, перець за смаком.

Покроковий рецепт
Крок 1: картоплю з грибами порізати і обсмажити на сковороді з цибулею і сіллю до м’якості
Крок 2: з гарбуза акуратно відрізати верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залишити її в якості кришки. Відокремте м'якоть і ретельно промийте гарбуз всередині і зовні.
Крок 3: скласти обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрити "кришкою" і поставить у духовку.
Крок 4: випікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, поки гарбуз не стане м'яким.

Все просто! ТОП-4 перекуси, які знижують високий рівень холестерину

середа, 21 травень 2025, 7:39

При високому рівні холестерину необхідно ввести певні зміни у своєму звичному способі життя. Зокрема, варто зосередитись на регулярних фізичних навантаженнях, здорових напоях та правильному харчуванні, яке може допомогти знизити холестерин, передають П...

Народні прикмети на 21 травня. Що не можна робити у день пам'яті рівноапостольних Костянтина та Олени

середа, 21 травень 2025, 7:10

Православна церква України 21 травня за новим стилем (3 червня за старим) вшановує рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Іоанна Богослова, автора одного з Євангелій...