Господині на замітку: Закуска з печінки з макаронами

Цей незвичайний рецепт приготування печінки вам сподобається і здивує.

Таку закуску можна подати в гарячому вигляді як основне блюдо, - пишуть користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

Ингредиенты

  • Печень любая (свиная, говяжья, куриная) — 300 г
  • Лук репчатый — 1 шт.
  • Соль — по вкусу
  • Специи — по вкусу
  • Яйцо — 1 шт.
  • Мука — 1-2 ст. ложки
  • Макароны — горсть
  • Масло растительное — 1 ст. ложка
  • Сыр — 50 г (по желанию)

Время приготовления — 30 минут.

Приготовление

  1. Печень нарезать кусочками и сложить в чашу измельчителя.
  2. Добавить нарезанный на небольшие кусочки лук. И измельчить.
  3. Печень с луком можно пропустить через мясорубку, если нет измельчителя.
  4. Измельченную печень с луком переложить в чашку, добавить яйцо, соль, специи, растительное масло и муку.
  5. Тщательно перемешать, добавить сваренные макароны, снова перемешать.
  6. Переложить в форму.
  7. По желанию посыпать тертым сыром.
  8. Запечь в духовке при температуре 180 градусов 20-25 минут. Получилось очень вкусно.

Смачного!

Господиням на замітку! Скільки часу можна зберігати домашню консервацію

неділя, 23 листопад 2025, 13:05

Обожнюєте хрусткі мариновані помідори, солодке ягідне варення чи домашні соуси, якими хочеться тішити себе взимку? Тоді важливо знати правила безпечного зберігання консервації, аби літні заготовки залишалися смачними та поживними, передають Патріоти Ук...

Кому не можна їсти інжир - лікарі назвали головні протипоказання

неділя, 23 листопад 2025, 12:45

Інжир вважається одним із найкорисніших фруктів — він багатий на клітковину, калій, залізо й антиоксиданти. Його часто додають до дієтичних раціонів, використовують при серцево-судинних захворюваннях і для зміцнення імунітету, передають Патріоти Україн...