Господині на замітку: Закуска з печінки з макаронами

Цей незвичайний рецепт приготування печінки вам сподобається і здивує.

Таку закуску можна подати в гарячому вигляді як основне блюдо, - пишуть користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

Ингредиенты

  • Печень любая (свиная, говяжья, куриная) — 300 г
  • Лук репчатый — 1 шт.
  • Соль — по вкусу
  • Специи — по вкусу
  • Яйцо — 1 шт.
  • Мука — 1-2 ст. ложки
  • Макароны — горсть
  • Масло растительное — 1 ст. ложка
  • Сыр — 50 г (по желанию)

Время приготовления — 30 минут.

Приготовление

  1. Печень нарезать кусочками и сложить в чашу измельчителя.
  2. Добавить нарезанный на небольшие кусочки лук. И измельчить.
  3. Печень с луком можно пропустить через мясорубку, если нет измельчителя.
  4. Измельченную печень с луком переложить в чашку, добавить яйцо, соль, специи, растительное масло и муку.
  5. Тщательно перемешать, добавить сваренные макароны, снова перемешать.
  6. Переложить в форму.
  7. По желанию посыпать тертым сыром.
  8. Запечь в духовке при температуре 180 градусов 20-25 минут. Получилось очень вкусно.

Смачного!

Ці три інгредієнти зіпсують будь-який шашлик: Що не потрібно додавати до маринаду

неділя, 4 червень 2023, 21:14

Шашлик - основна страва будь-яких пікніків та просто відпочинку на природі. Гаряче соковите і ніжне м’ясо, що тане в роті і віддає димком, запам’ятовується надовго. У приготуванні смачного шашлику ключову роль грає маринад, тому важливо вміти правильно...

Відмова від них може продовжити життя! ТОП-5 найшкідливіших продуктів для серця

неділя, 4 червень 2023, 17:30

Серцево-судинні хвороби є найчастішою причиною смертності у світі. На головний орган негативно впливають малорухливий спосіб життя та неправильне харчування, передають Патріоти України. Кардіологи назвали топ-5 найшкідливіших продуктів для серця. Відм...