Господині на замітку: Закуска з печінки з макаронами

Цей незвичайний рецепт приготування печінки вам сподобається і здивує.

Таку закуску можна подати в гарячому вигляді як основне блюдо, - пишуть користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

Ингредиенты

  • Печень любая (свиная, говяжья, куриная) — 300 г
  • Лук репчатый — 1 шт.
  • Соль — по вкусу
  • Специи — по вкусу
  • Яйцо — 1 шт.
  • Мука — 1-2 ст. ложки
  • Макароны — горсть
  • Масло растительное — 1 ст. ложка
  • Сыр — 50 г (по желанию)

Время приготовления — 30 минут.

Приготовление

  1. Печень нарезать кусочками и сложить в чашу измельчителя.
  2. Добавить нарезанный на небольшие кусочки лук. И измельчить.
  3. Печень с луком можно пропустить через мясорубку, если нет измельчителя.
  4. Измельченную печень с луком переложить в чашку, добавить яйцо, соль, специи, растительное масло и муку.
  5. Тщательно перемешать, добавить сваренные макароны, снова перемешать.
  6. Переложить в форму.
  7. По желанию посыпать тертым сыром.
  8. Запечь в духовке при температуре 180 градусов 20-25 минут. Получилось очень вкусно.

Смачного!

З архіву ПУ. Не фантастика! Жінка скинула 102 кг і поділилася секретом успішного схуднення (фото)

понеділок, 14 червень 2021, 23:55

Мешканка міста Левен з Шотландії скинула 102 кілограми з 165 - майже дві третини своєї ваги і поділилася секретом схуднення, передають Патріоти України. 52-річна Трейсі МакКормак розповіла, що у неї діагностували діабет другого типу. Після цього жінка ...

З архіву ПУ. Увага! Популярну страву визнали небезпечною для здоров'я

понеділок, 14 червень 2021, 23:30

Вчені розповіли про шкоду червоного м'яса на сніданок. Дослідники попередили про шкоду яєчні з беконом або ковбасою, яку нерідко їдять на сніданок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. "Исследование ученых из Швеции показа...