Господині на замітку: Закуска з печінки з макаронами

Цей незвичайний рецепт приготування печінки вам сподобається і здивує.

Таку закуску можна подати в гарячому вигляді як основне блюдо, - пишуть користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

Ингредиенты

  • Печень любая (свиная, говяжья, куриная) — 300 г
  • Лук репчатый — 1 шт.
  • Соль — по вкусу
  • Специи — по вкусу
  • Яйцо — 1 шт.
  • Мука — 1-2 ст. ложки
  • Макароны — горсть
  • Масло растительное — 1 ст. ложка
  • Сыр — 50 г (по желанию)

Время приготовления — 30 минут.

Приготовление

  1. Печень нарезать кусочками и сложить в чашу измельчителя.
  2. Добавить нарезанный на небольшие кусочки лук. И измельчить.
  3. Печень с луком можно пропустить через мясорубку, если нет измельчителя.
  4. Измельченную печень с луком переложить в чашку, добавить яйцо, соль, специи, растительное масло и муку.
  5. Тщательно перемешать, добавить сваренные макароны, снова перемешать.
  6. Переложить в форму.
  7. По желанию посыпать тертым сыром.
  8. Запечь в духовке при температуре 180 градусов 20-25 минут. Получилось очень вкусно.

Смачного!

Ось чому ви не худнете, навіть якщо їсте менше - усього одна звичка все псує

субота, 18 жовтень 2025, 9:14

Багато хто переконаний, що схуднення залежить від кількості калорій чи активності. Але часто навіть сувора дієта не дає результату - цифри на вагах стоять на місці. Причина може ховатися у, здавалося б, безневинній щоденній звичці, Патріоти України. Як...

Водіям на замітку! Дивний скрип під капотом - що він означає і як вирішити проблему

субота, 18 жовтень 2025, 8:45

Знавці автомобілів дали поради автовласникам, які стикалися з такою проблемою, як дивний скрип під капотом автомобіля, передають Патріоти України. Так, видання the-sun.com наводить думку майстра, який десятиліттями займається ремонтом автомобілів. Він ...