Господині розповіли, як приготувати дуже ледачі голубці

Голубці любите, а часу готувати зовсім обмаль? Приготуйте їх за ледачим способом. Простий та смачний варіант страви. Нагодуєте всю родину, всі будуть задоволеними та ситими. Ні, це не рецепт для ледачих господинь. Просто він економить час, який можна витрати на відпочинок.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • рис — 100 г;
  • фарш — 300 г;
  • капуста — 250 г;
  • морква — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • томатна паста — 1 ст.л.;
  • вода — 200 мл;
  • олія;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Починаємо приготування з підготовки основних продуктів. Моркву натріть на тертці, цибулю подрібніть. Нашаткуйте капусту.

Тепер розігрійте сковороду з олією та обсмажте цибулю, моркву. Покладіть фарш та обсмажте все разом ще 5 хвилин. Після цього закладіть рис, влийте воду, томатну пасту, додайте сіль, перець.

В останню чергу в сковороду додайте капусту. Нехай все дійде до кипіння. Накрийте кришкою та нехай готується на повільному вогні протягом години. На цьому приготування завершено. Можна подавати до столу. Не забудьте про сметану. Смачного!

Відкласти будильник - погана ідея: Лікарі пояснили, чому ця звичка шкодить сну

вівторок, 18 листопад 2025, 16:08

Для багатьох ранковий підйом - справжній виклик, тому кнопку «повтор» натискають майже автоматично. Але експерти попереджають: дрімання по кілька разів підряд лише погіршує ситуацію, передають Патріоти України. Неврологи пояснюють, що додаткові 5–10 хв...

А ви це знали? Чому категорично не можна мити сире м’ясо перед приготуванням

вівторок, 18 листопад 2025, 13:10

Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...