
Голубці любите, а часу готувати зовсім обмаль? Приготуйте їх за ледачим способом. Простий та смачний варіант страви. Нагодуєте всю родину, всі будуть задоволеними та ситими. Ні, це не рецепт для ледачих господинь. Просто він економить час, який можна витрати на відпочинок.
Для приготування потрібні такі продукти:
Починаємо приготування з підготовки основних продуктів. Моркву натріть на тертці, цибулю подрібніть. Нашаткуйте капусту.
Тепер розігрійте сковороду з олією та обсмажте цибулю, моркву. Покладіть фарш та обсмажте все разом ще 5 хвилин. Після цього закладіть рис, влийте воду, томатну пасту, додайте сіль, перець.
В останню чергу в сковороду додайте капусту. Нехай все дійде до кипіння. Накрийте кришкою та нехай готується на повільному вогні протягом години. На цьому приготування завершено. Можна подавати до столу. Не забудьте про сметану. Смачного!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...