
Якщо під час смаження олія "стріляє" на сковороді, вам можуть знадобитися ці поради. ТСН.ua розповідає, що потрібно робити, передають Патріоти України.
Якщо ви регулярно готуєте їжу на сковороді, то, напевно, вже стикалися з такою ситуацією, коли олія починає "стріляти" і розбризкується на всі сторони. В цьому немає нічого приємного, адже вся плита, а інколи і одяг, забруднюються, на руках можуть з'являтися невеликі, проте болючі опіки.
Відбувається це через її контакт з водою. Олія та вода випаровуються нерівномірно. Саме це і викликає таку бурхливу реакцію. Як убезпечити себе під час смаження? Зробити це можна лише в тому разі, якщо прибрати зі сковороди вологу до того, як влити олію і почати нагрівати поверхню.
Щоб олія не "стріляла" під час смаження, можна також запам'ятати і використовувати декілька правил:
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...