При приготуванні сирників доводиться дотримуватися кількох нюансів, завдяки яким страва здатна тримати форму. Якщо допустити кілька недоліків, то на сковорідці залишиться купа обсмаженого сиру замість розкішних апетитних сирників. Найчастіше похибки з’являються у техніці молодих господарок, передають Патріоти України.
Смачні сирники можна приготувати навіть із магазинного сиру, якщо правильно підготувати його. Основна небезпека полягає у вологості кисломолочного продукту.
Якщо добре не просушити сир, то сирники просто розваляться на кілька частин.
Багато хто хоче приготувати великі пишні сирники на сковороді, оскільки вони виглядають більш апетитно та вражаюче.
Та надто великими їх робити не слід, бо у кращому разі сирники у середині залишаться сирими. Але найчастіше вони просто розвалюються.
Деякі господині зовсім відмовляються вводити курячі яйця до складу популярних страв. Вважається, що через додавання цього компонента сирники виходять гумовими.
Але саме яйце допомагає тримати форму сирникам, тому не варто необачно змінювати рецептуру.
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...
Вибір найбільш корисного чаю залежить від того, які саме властивості ви шукаєте. Ось кілька варіантів, передають Патріоти України. Кожен з цих чаїв має свої переваги, тому можна вибрати залежно від вашої мети та потреб.Вибір найбільш корисного чаю зале...