При приготуванні сирників доводиться дотримуватися кількох нюансів, завдяки яким страва здатна тримати форму. Якщо допустити кілька недоліків, то на сковорідці залишиться купа обсмаженого сиру замість розкішних апетитних сирників. Найчастіше похибки з’являються у техніці молодих господарок, передають Патріоти України.
Смачні сирники можна приготувати навіть із магазинного сиру, якщо правильно підготувати його. Основна небезпека полягає у вологості кисломолочного продукту.
Якщо добре не просушити сир, то сирники просто розваляться на кілька частин.
Багато хто хоче приготувати великі пишні сирники на сковороді, оскільки вони виглядають більш апетитно та вражаюче.
Та надто великими їх робити не слід, бо у кращому разі сирники у середині залишаться сирими. Але найчастіше вони просто розвалюються.
Деякі господині зовсім відмовляються вводити курячі яйця до складу популярних страв. Вважається, що через додавання цього компонента сирники виходять гумовими.
Але саме яйце допомагає тримати форму сирникам, тому не варто необачно змінювати рецептуру.
Боротьба з вапняним нальотом на сантехніці —-знайома проблема майже кожному. Особливо страждають душові лійки, де осад з жорсткої води накопичується у форсунках, зменшуючи напір води й псує зовнішній вигляд. Але є простий, недорогий та екологічний спос...
Якщо компліменти часто стають невід'ємною частиною гармонійних стосунків, то деякі з них можуть мати непередбачувані наслідки. Психолог доктор Марк Трэверс, який працював в університетах Корнелла та Колорадо, попереджає, що є два компліменти, яких варт...