Господиням на замітку! Домашній майонез може вийти рідким, але помилку можна виправити

Майонез можна приготувати в домашніх умовах. Проблема може виникнути з консистенцією. Майонез може вийти рідким. Якщо у вас склалася така ситуація, є кілька кулінарних порад. Вони допоможуть зробити смачний соус дещо густішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Переваги домашнього майонезу полягають в натуральному складі, відсутності консервантів та більш насиченому смаку. Якщо майонез рідкий, можна поставити його в холодильник. Інгредієнти стабілізуються та вже за 15 хвилин консистенція значно покращиться.

Ще один спосіб полягає в можливості додати більше лимонного соку. Вичавіть зі свіжого лимона. Обережно, бо при збільшенні концентрації кислоти смак майонезу може бути зіпсований. Тут дуже тонка межа між порятунком соусу та його псуванням. Додайте крохмаль. Трохи введіть в масу, вимішайте, залиште постояти. Консистенція стане густішою.

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...