Господиням на замітку! Домашній майонез може вийти рідким, але помилку можна виправити

Майонез можна приготувати в домашніх умовах. Проблема може виникнути з консистенцією. Майонез може вийти рідким. Якщо у вас склалася така ситуація, є кілька кулінарних порад. Вони допоможуть зробити смачний соус дещо густішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Переваги домашнього майонезу полягають в натуральному складі, відсутності консервантів та більш насиченому смаку. Якщо майонез рідкий, можна поставити його в холодильник. Інгредієнти стабілізуються та вже за 15 хвилин консистенція значно покращиться.

Ще один спосіб полягає в можливості додати більше лимонного соку. Вичавіть зі свіжого лимона. Обережно, бо при збільшенні концентрації кислоти смак майонезу може бути зіпсований. Тут дуже тонка межа між порятунком соусу та його псуванням. Додайте крохмаль. Трохи введіть в масу, вимішайте, залиште постояти. Консистенція стане густішою.

А ви це знали? Смажена на сковороді чи у фритюрі - ось яка їжі корисніша для здоров'я

понеділок, 22 липень 2024, 13:56

Смажена їжа є улюбленим елементом багатьох кухонь, але методи досягнення бажаного золотистого вигляду можуть бути різними. Два поширених способи смаження - на сковороді та у фритюрі і варто знати, який корисніший, передають Патріоти України. Смаження н...

Це така смакота! Курячі відбивні, запечені з яйцем сиром та помідорами

понеділок, 22 липень 2024, 13:30

Страва містить мало калорій, оскільки запікається у духовці. Має красивий та апетитний вигляд, тому сміливо подавайте її до святкового столу, передають Патріоти України. Соковите куряче філе, ніжна начинка з відварених яєць, помідора та розплавленого с...