Не завжди мильна губка може впоратися із жиром на скляній кришці від сковороди, особливо якщо він старий. Фахівці з клінінгу поділилися своїми лайфхаками, як зробити цей процес простим та легким, передають Патріоти України.
Під час експлуатації кришка на сковороді досить швидко накопичує жир. Найсильніше він осідає в недоступних місцях, у вузьких щілинах і на стику скла і нержавіючої сталі. Якщо мити кришку після кожного приготування їжі, то проблем із жиром не буде.
Але, давайте зізнаємося чесно, не багато з нас користується цією порадою. А це означає, що майже у всіх нас брудні кришки від сковорідок і каструль. Але є два ефективні способи, здатні нам допомогти повернути кухонному начинню колишній вигляд:
У поминальну неділю на кладовищі зустрічається енергія живих і мертвих - небіжчики при вході на цвинтар зустрічають своїх родичів. Проводи, Гробки, а по-церковному - Радониця - це спеціально відведені в православному календарі дні, щоб побувати в місця...
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...