
Не завжди мильна губка може впоратися із жиром на скляній кришці від сковороди, особливо якщо він старий. Фахівці з клінінгу поділилися своїми лайфхаками, як зробити цей процес простим та легким, передають Патріоти України.
Під час експлуатації кришка на сковороді досить швидко накопичує жир. Найсильніше він осідає в недоступних місцях, у вузьких щілинах і на стику скла і нержавіючої сталі. Якщо мити кришку після кожного приготування їжі, то проблем із жиром не буде.
Але, давайте зізнаємося чесно, не багато з нас користується цією порадою. А це означає, що майже у всіх нас брудні кришки від сковорідок і каструль. Але є два ефективні способи, здатні нам допомогти повернути кухонному начинню колишній вигляд:
Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...
Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...