Не завжди мильна губка може впоратися із жиром на скляній кришці від сковороди, особливо якщо він старий. Фахівці з клінінгу поділилися своїми лайфхаками, як зробити цей процес простим та легким, передають Патріоти України.
Під час експлуатації кришка на сковороді досить швидко накопичує жир. Найсильніше він осідає в недоступних місцях, у вузьких щілинах і на стику скла і нержавіючої сталі. Якщо мити кришку після кожного приготування їжі, то проблем із жиром не буде.
Але, давайте зізнаємося чесно, не багато з нас користується цією порадою. А це означає, що майже у всіх нас брудні кришки від сковорідок і каструль. Але є два ефективні способи, здатні нам допомогти повернути кухонному начинню колишній вигляд:
Багато батьків замислюються, наскільки їхні діти схожі на них. Часто можна почути, що дитина успадкувала ріст або колір очей саме від батька, передають Патріоти України. Проте генетика — складніша наука. Хоч дитина отримує половину генів від матері і ...
Нове дослідження Калифорнійського університету в Ріверсайді доводить: плітки - це більше ніж порожня балаканина. Вони можуть стати потужним інструментом для зміцнення романтичних стосунків, передають Патріоти України. Вчені вивчили 76 одностатевих та р...