Багато хто з нас закриває дверцята мікрохвильової печі відразу після її використання. Однак один простий жест може запобігти неприємним наслідкам, передають Патріоти України.
Вся річ у тому, що після розігріву їжі протягом двох хвилин не варто зачиняти двері мікрохвильової печі. Під час приготування їжі в цьому приладі запахи та пари можуть поглинатися його стінками. Це природне явище може призвести до виникнення неприємних запахів.
Упоратися з проблемою можна, відкриваючи дверцята мікрохвильової печі всього на кілька хвилин після використання. Це дозволяє запахам вивітрюватися, запобігаючи їх накопиченню та зберігаючи свіжість мікрохвильової печі.
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...
Не поспішайте їх викидати — ці паростки можуть стати корисними помічниками на вашій грядці, передають Патріоти України. Висаджені в ґрунт на глибину близько 7 см і рясно политі за температури не нижче +10 °C, вони добре приживаються і дають нові рослин...