Багато хто з нас закриває дверцята мікрохвильової печі відразу після її використання. Однак один простий жест може запобігти неприємним наслідкам, передають Патріоти України.
Вся річ у тому, що після розігріву їжі протягом двох хвилин не варто зачиняти двері мікрохвильової печі. Під час приготування їжі в цьому приладі запахи та пари можуть поглинатися його стінками. Це природне явище може призвести до виникнення неприємних запахів.
Упоратися з проблемою можна, відкриваючи дверцята мікрохвильової печі всього на кілька хвилин після використання. Це дозволяє запахам вивітрюватися, запобігаючи їх накопиченню та зберігаючи свіжість мікрохвильової печі.
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...