Господиням на замітку! Дві хвилини - і проблема неприємного запаху в мікрохвильовій печі вирішена

Багато хто з нас закриває дверцята мікрохвильової печі відразу після її використання. Однак один простий жест може запобігти неприємним наслідкам, передають Патріоти України.

Вся річ у тому, що після розігріву їжі протягом двох хвилин не варто зачиняти двері мікрохвильової печі. Під час приготування їжі в цьому приладі запахи та пари можуть поглинатися його стінками. Це природне явище може призвести до виникнення неприємних запахів.

Упоратися з проблемою можна, відкриваючи дверцята мікрохвильової печі всього на кілька хвилин після використання. Це дозволяє запахам вивітрюватися, запобігаючи їх накопиченню та зберігаючи свіжість мікрохвильової печі.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...