Багато хто з нас закриває дверцята мікрохвильової печі відразу після її використання. Однак один простий жест може запобігти неприємним наслідкам, передають Патріоти України.
Вся річ у тому, що після розігріву їжі протягом двох хвилин не варто зачиняти двері мікрохвильової печі. Під час приготування їжі в цьому приладі запахи та пари можуть поглинатися його стінками. Це природне явище може призвести до виникнення неприємних запахів.
Упоратися з проблемою можна, відкриваючи дверцята мікрохвильової печі всього на кілька хвилин після використання. Це дозволяє запахам вивітрюватися, запобігаючи їх накопиченню та зберігаючи свіжість мікрохвильової печі.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...