Ароматні, апетитні деруни, здавалося б, вже не можуть стати смачнішими. Втім, є методи, які дозволяють покращити навіть таку страву, передають Патріоти України.
Далеко не у кожного кулінара виходить їх приготувати смачними. Страва потребує особливого підходу, уважності та знання кулінарних тонкощів. Про кілька з них і розповіли на порталі Pixelinform.
Якщо ви хочете, щоб деруни вийшли "справжніми" та смачними, беріть такі сорти овоча, які мають підвищений вміст крохмалю. Саме така картопля вважається ідеальною для приготування дерунів.
Зовсім невелика кількість сметани дозволить приготувати смачні деруни гарного кольору. На смак це практично не вплине, а от зовнішній вигляд гарантовано буде розкішним. Якщо сметани немає під рукою, можна додати зовсім трохи соку лимона. А ще не варто баритись зі смаженням — слід готувати одразу після того, як було натерто картоплю.
Багатьом здається, що без борошна апетитних дерунів не буде. Але це лише помилка. Борошно може лише текстуру страви. Щоб тісто не було надто вологою, обов’язково потрібно віджимати картоплю від зайвого соку.
Готові пожертвувати своїми потребами заради визнання та любові партнера? Якщо ви помічаєте, що стосунки призводять до вигорання і порушення життєвого балансу, час зупинитися. Є два сигнали, які повинні вас насторожити, передають Патріоти України. Відно...
Вітамін B3 життєво необхідний для нормального функціонування організму. Він бере участь у метаболізмі, підтримує роботу ферментів та нервову систему. Організм може синтезувати ніацин самостійно, але його додаткове надходження з їжею необхідне для доста...