
Ароматні, апетитні деруни, здавалося б, вже не можуть стати смачнішими. Втім, є методи, які дозволяють покращити навіть таку страву, передають Патріоти України.
Далеко не у кожного кулінара виходить їх приготувати смачними. Страва потребує особливого підходу, уважності та знання кулінарних тонкощів. Про кілька з них і розповіли на порталі Pixelinform.
Якщо ви хочете, щоб деруни вийшли "справжніми" та смачними, беріть такі сорти овоча, які мають підвищений вміст крохмалю. Саме така картопля вважається ідеальною для приготування дерунів.
Зовсім невелика кількість сметани дозволить приготувати смачні деруни гарного кольору. На смак це практично не вплине, а от зовнішній вигляд гарантовано буде розкішним. Якщо сметани немає під рукою, можна додати зовсім трохи соку лимона. А ще не варто баритись зі смаженням — слід готувати одразу після того, як було натерто картоплю.
Багатьом здається, що без борошна апетитних дерунів не буде. Але це лише помилка. Борошно може лише текстуру страви. Щоб тісто не було надто вологою, обов’язково потрібно віджимати картоплю від зайвого соку.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.