Ароматні, апетитні деруни, здавалося б, вже не можуть стати смачнішими. Втім, є методи, які дозволяють покращити навіть таку страву, передають Патріоти України.
Далеко не у кожного кулінара виходить їх приготувати смачними. Страва потребує особливого підходу, уважності та знання кулінарних тонкощів. Про кілька з них і розповіли на порталі Pixelinform.
Якщо ви хочете, щоб деруни вийшли "справжніми" та смачними, беріть такі сорти овоча, які мають підвищений вміст крохмалю. Саме така картопля вважається ідеальною для приготування дерунів.
Зовсім невелика кількість сметани дозволить приготувати смачні деруни гарного кольору. На смак це практично не вплине, а от зовнішній вигляд гарантовано буде розкішним. Якщо сметани немає під рукою, можна додати зовсім трохи соку лимона. А ще не варто баритись зі смаженням — слід готувати одразу після того, як було натерто картоплю.
Багатьом здається, що без борошна апетитних дерунів не буде. Але це лише помилка. Борошно може лише текстуру страви. Щоб тісто не було надто вологою, обов’язково потрібно віджимати картоплю від зайвого соку.
Відеоігри міцно увійшли до життя сучасної людини. Це чудова можливість оцінити віртуальний світ, проаналізувати різні розробки, оцінити їхню якість, геймплей, графіку та переваги в цілому. Згодом із простої розваги гри перетворилися на змагання, коли у...
Як відіпрати кухонні рушники від жиру, запаху, чим за потреби відбілити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Хто з нас не стикався з проблемою пожовклих, жорстких рушників з неприємним запахом? Навіть найякісніші текстильні вироби з часом в...