
Соковиті та ароматні котлети - одна з улюблених страв, передають Патріоти України.
Як правило, котлети готують з фаршу, додаючи цибулю, часник, спеції та попередньо замочений у молоці хліб. Так робили ще наші бабусі та дідусі, щоб биточки тримали форму і не розвалювалися. Але що робити, якщо вдома немає молока? Разом із Today розповімо, як можна вийти зі складної ситуації.
У такій ситуації може бути рятована звичайна вода. Якщо замочити в ній хліб, то котлети теж вийдуть соковитими.
Однак найкращим способом є замочування хліба у чаї. Головне – щоб напій був міцним та трохи солодким. Саме батон, вимочений у чаї, надає котлетам особливого смаку та ніжної консистенції.
Додавання невеликої кількості цукру допоможе добитися заповітної рум’яної скоринки на котлетах, що виникає в процесі карамелізації. Але якщо ви не бажаєте вимочувати котлети в солодкому чаї, то просто додайте цукровий пісок у м’ясний фарш у пропорції 1 столова ложка на кілограм м’яса.
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...
Лікарі застерігають: поза, у якій ви засинаєте, може показувати, що ваш організм працює в режимі «виживання». За словами фахівчині з нервової системи Лорел Сантьяго, деякі звичні пози - "мумія", "дереволаз", поза ембріона та обіймання подушки - свідчат...