Соковиті та ароматні котлети - одна з улюблених страв, передають Патріоти України.
Як правило, котлети готують з фаршу, додаючи цибулю, часник, спеції та попередньо замочений у молоці хліб. Так робили ще наші бабусі та дідусі, щоб биточки тримали форму і не розвалювалися. Але що робити, якщо вдома немає молока? Разом із Today розповімо, як можна вийти зі складної ситуації.
У такій ситуації може бути рятована звичайна вода. Якщо замочити в ній хліб, то котлети теж вийдуть соковитими.
Однак найкращим способом є замочування хліба у чаї. Головне – щоб напій був міцним та трохи солодким. Саме батон, вимочений у чаї, надає котлетам особливого смаку та ніжної консистенції.
Додавання невеликої кількості цукру допоможе добитися заповітної рум’яної скоринки на котлетах, що виникає в процесі карамелізації. Але якщо ви не бажаєте вимочувати котлети в солодкому чаї, то просто додайте цукровий пісок у м’ясний фарш у пропорції 1 столова ложка на кілограм м’яса.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...