
Апетитні та смачні вареники з ягодами. Вони будуть ідеальними, якщо з них не буде витікати начинка. Є кілька кулінарних порад, які допоможуть розв’язати це питання.
Найперше зверніть увагу на консистенцію тіста. Воно повинно бути не надто щільним. Якщо додати забагато борошна, вареники не будуть еластичними. Тісто буде розкриватися при відварюванні. Кулінари рекомендують додавати вершкове масло безпосередньо в тісто.
Начинка може витікати з вареників. Щоб знизити цей ризик, використовуйте заморожені ягоди. Це найкращий лайфхак.
Коли ліпите вареники, дотримуйтеся оптимальної товщини для тіста. Не робіт занадто тонкі. Вони ж швидко порвуться та начинка вивалиться в воду. Ретельно прищипуйте краї, тоді ваші кулінарні витвори мистецтва точно будуть цілими та смачними.
Норвезькі дослідники з Університету Тромсе вирішили з’ясувати, яка кава найкорисніша для серцево-судинної системи. Вони проаналізували дані понад 21 тисячі дорослих віком від 40 років (середній - 56), беручи до уваги вагу, харчові звички, рівень фізичн...
Стрес став невід’ємною частиною нашого життя, і його надлишок впливає на здоров’я, енергію та настрій. Коли стрес триває постійно, рівень кортизолу різко зростає. На щастя, існують прості, але ефективні способи стабілізувати гормони та повернути внутрі...