Господиням на замітку! Як легко позбавитися неприємного запаху в холодильнику

Мабуть, кожній господині за своє життя доводилося стикатися з появою стороннього і, як правило, неприємного амбре в холодильнику. Будемо до кінця відвертими: сморід може виходити і з морозильної камери, передають Патріоти України.

Причин, через які в рефрижераторі з’явився відштовхуючий запах, безліч. Лідирують у цьому списку продукти, що сильно пахнуть, зіпсовані страви і не часта гігієна холодильника. Однак сьогодні наше завдання полягає не в тому, щоб розповісти про фактори, що впливають на появу неприємного запаху, а в тому, щоб розкрити спосіб, який допоможе його позбутися.

Отже, все, що для цього знадобиться, – звичайнісінька гуща від вранішньої кави. Гущу потрібно підсушити і переклачти її у пластиковий контейнер або коробку з під використаних продуктів (майонезу чи сиру) У кришечці контейнера варто проробити кілька отворів і розмістити «ароматизатор», на одній з полиць холодильника або морозилки. Так кава вбере в себе неприємні запахи і позбавить вас від проблеми.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...