
«Стріляюча» рослинна олія помітно ускладнює приготування їжі. При смаженні на сковороді часом мимоволі з’являється страх, що розпечена олія почне стріляти та розбризкуватись гарячими краплями, які можуть потрапити на руки та обпекти, передають Патріоти України.
Крім того, олія потрапляє і на різні поверхні. В результаті на плиті і на столі поряд з’являється липкий наліт, який важко відмити. Тому не дивно те, що багато господинь мріють знайти спосіб запобігання цій труднощі. На радість багатьох кулінарів, такий лайфхак є.
У багатьох господарок є звичка наливати в’язку рідину на холодну сковороду і лише після цього вмикати вогонь. Це серйозна помилка, через яку масляні бризки якраз і з’являються.
Щоб рослинна олія не «стріляла», її потрібно налити в сковороду в той момент, коли вона стала досить гарячою: різкий перепад температур не дасть рідкому продукту розлітатися на всі боки. Є ще одна важлива рекомендація: викладайте їжу на сковороду так, щоб на гарячу поверхню впала та частина продукту, яка знаходиться від вас. У цьому випадку ви не отримаєте жодних опіків, навіть якщо масляні бризки все ж таки утворяться.
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...