Господиням на замітку! Як очистити сковороду від нагару за допомогою чайних пакетиків - так роблять англійці

Існує актуальна проблема нагару на сковороді, яка хвилює любителів смаженої їжі - брудний шар завжди заважає приготуванню нових страв. Необов’язково відразу йти в магазин за дорогою побутовою хімією: у більшості випадків ви зможете знайти ефективні діючі компоненти у себе вдома, передають Патріоти України.

Є один спосіб, який використовують англійці, вважаючи його одним з найбільш ефективних для видалення пригорілих продуктів і жиру з поверхні сковорідок. Як пише tutkatamka, знадобляться лише чайні пакетики.

Як видалити наліт зі сковороди

  1. Заливаємо сковороду гарячою водою і кладемо до неї чайний пакетик. Можна використовувати як новий, так і раніше заварений пакетик, але в цьому випадку потрібно буде взяти побільше, щоб досягти кращого результату.
  2. Залишаємо чайні пакетики у сковороді приблизно на 15-20 хвилин, не довше, щоб не утворився ще й чайний наліт.
  3. Дістаємо пакетики з чаєм і ви одразу побачите, як нагар відійшов від стінок та дна сковороди. Потім просто полощемо сковороду водою і видаляємо залишки нагару та жиру.

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...