Господиням на замітку! Як очистити засмальцьований комір куртки в домашніх умовах без прання і хімчистки


Незабаром спека відступить, похолодає, а там і до зими недалеко. Ось тут-то ми поліземо в шафу за теплим одягом і дістанемо звідти осінню або зимову куртку з засмальцьованим коміром, передають Патріоти України.

Чому одяг виявився в такому стані? Так, напевно, ви просто забули очистити його від забруднень після осені або зими. Не біда, ситуацію ми зараз виправимо. І при цьому зробимо це навіть без прання.

Поява засмальцьованих плям на комірі теплого одягу, на жаль, це процес неминучий. Наше завдання грамотно і вчасно доглядати за одягом, щоб ці плями можна було легко відмити. Ми це вас навчимо сьогодні робити без прання і без хімчистки.

Використовуємо засіб для миття посуду

Відмити засмальцьовані місця у верхнього одягу можна за допомогою засобу для миття посуду. Наливаємо в 200 мілілітрів теплої води чайну ложку такого засобу, розчиняємо його повністю і наносимо склад губкою або щіткою на комір.

Після цього потрібно буде пройтися по тканині круговими рухами для повного очищення. Змиваємо все це теплою водою і даємо коміру висохнути.

Використовуємо зубний порошок

Цей засіб допоможе прибрати засмальцьовані місця на комірі і рукавах куртки. Розподіляємо сухий порошок по брудних місцях на куртці, змочуємо губку або серветку і починаємо розтирати нанесений трохи раніше порошок.

При цьому важливо обробити таким чином не тільки самі плями, але ще і ділянки навколо них. Змити порошок після процедури потрібно через 10 хвилин. Зробити це найкраще теплою водою.

Обидва ці засоби непогано працюють і, зазвичай, успішно справляються з засмальцьованими плямами на комірі і рукавах теплої куртки.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...