Господиням на замітку! Як покращити смак супу за допомогою одного компонента

До супів можна стативитися по-різному. Одні вважають їх обов’язковою частиною раціону, інші не дуже люблять їсти рідкі страви, але при правильному приготуванні вони дійсно смачні. На м’ясному бульйоні чи вегетаріанські, з овочами чи з макаронами, у вигляді пюре чи класичні густі — варіантів безліч, передають Патріоти України.

Якщо ви часто готуєте супи, з часом до різноманіття також виникає бажання. Не відмовляйте собі у такій можливості. А для цього треба просто додати один інгредієнт, який надасть звичній страві новий смак. Різноманіття гарантовано.

Подробиці

Мова йде про один компонент, який майже ніхто не додає до супів. Це морквяний сік. Його додають за дві хвилини до готовності.

Знадобиться половина склянки соку. Суп набуде нового смакового акценту, а ще збагатиться корисними властивостями моркви.

Морквяний сік здатен нормалізувати рівень глюкози в крові, а ще прискорює обмін речовин. Таким чином, у вас і суп стане новим на смак, і користі буде більше. Кулінарний експеримент, який вартий уваги.

Господиням на замітку! Чи можна прати пухові подушки в пралці

вівторок, 15 жовтень 2024, 12:05

Прання будь-якої постільної білизни — це важка праця. Навіть, якщо використовується пральна машина. А пухові подушки перуться рідше за простирадла. Тому важливо знати, як правильно це робити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо вам под...

Кажуть, що притягує багатство! Що робити, щоб грошове дерево зацвіло

вівторок, 15 жовтень 2024, 9:30

Довготривале перебування поряд із грошовим деревом, яке в народі ще називають товстянкою, допомагає покращити психічний стан, зняти втому, знизити рівень стресу. Крім того, здавна вірили, що грошове дерево свідчить про фінансові статки господарів та на...