Господиням на замітку! Як повернути м’якість простирадлам - хитрощі

Всі ми, звісно, надамо перевагу відпочинку на постелі високої якості, щоб сон приносив одне задоволення. Але не завжди простирадла залишаються м’якими протягом експлуатації передають Патріоти України.

Подробиці

Згодом тканина стає більш грубою та жорсткою, що знижує комфорт. Як це можна виправити

Катишки

Якщо не придивлятися до тканини, то цих недоліків можна і не помітити, проте маленькі катишки завдають значних незручностей. Можна використовувати спеціальну машинку для видалення недоліків. Або зробити простіше – обережно видалити катишки за допомогою звичайної одноразової бритви.

Сода та оцет

Обидва компоненти можуть легко замінити собою покупні засоби для пом’якшення тканини. Коштують вони набагато дешевше за фірмові засоби.

Потрібно вчинити так: замість прального порошку додаємо порцію соди. Коли прання завершиться, замість ополіскувача потрібно влити оцет. Потрібно по склянці компонентів. Після цього найкраще сушити постільну білизну на свіжому повітрі.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...