Господиням на замітку! Як позбутися багаторічного нальоту в унітазі, не відвідуючи магазин з побутовою хімією

Пропонуємо швидко, завдяки двом простим засобам, очистити не тільки стару сантехніку, але і ту, що знаходиться в занедбаному стані, передають Патріоти України.

Іноді при зніманні квартири нові мешканці стикаються з тим, що далеко не все в ідеальному стані. Особливо часто проблеми виникають у ванних кімнатах.

Але лякатися не варто. Все ж впоратися з проблемою і очистити унітаз можна дуже легко. При цьому не потрібно витрачати багато сил і часу. Навіть не доведеться відвідувати магазин з побутовою хімією.

Треба лише взяти харчову соду і засипати її на ніч в унітаз. Слідом треба вилити 2 літри коли. Вранці залишиться тільки почистити сантехніку йоржиком, і від старого нальоту не залишиться і сліду.

Надалі треба підтримувати чистоту унітазу. В якості профілактики підійде звичайнісінький дешевий пральний порошок. Досить засипати всього 2-3 столові ложки на ніч, а вранці почистити поверхню.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....