Господиням на замітку! Як правильно додавати сушені гриби в суп, щоб було смачно

Якщо правильно приготувати грибний суп, перед його чарівним ароматом не зможе встояти жоден, передають Патріоти України.

Цікавий факт полягає в тому, що найсмачнішою стає страва у тому випадку, якщо вводити саме сушені гриби.

Однак робити це варто з урахуванням деяких особливостей.

Як правильно додавати сушені гриби в суп?

Якщо ви заготовляли їх самостійно, то ваші гриби мають бути чистими та готовими до вживання. У такому разі їх можна просто подрібнити у ступці та ввести в суп до свіжих грибів. Така страва стає неймовірно ароматною та смачною.

Але не всі господині сушать гриби, тому доводиться їх купувати. У такому разі без замочування не обійтись.

Спершу відправте гриби на півгодини в миску з водою кімнатної температури. Рідину злийте. Потім потрібно додати теплу воду та залишити ще на 1,5 години.

Після цього гриби можна додати у суп. Але так як вода, яка залишилася після замочування дуже ароматна її також можна використовувати для приготування супу.

Залиште тільки ту частину, що залишилася на дні миски. А ось забруднення та можливе сміття підуть при першому замочуванні.

А ви це знали? Навіщо господині замочують на ніч моркву у холодній воді

четвер, 10 жовтень 2024, 7:14

Морквина зберігає твердість та пружність буквально у перші тижні після збирання врожаю, передають Патріоти України. При тривалому зберіганні вона стає м’якою, гнучкою та пухкою. Натерти на тертці м’яку моркву – малоприємне заняття. Господині поділилися...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

четвер, 10 жовтень 2024, 7:05

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...