
Вареники - дуже ситна, проста у приготуванні страва, яку можна робити з різними начинками. Найважливіше - зробити вдале тісто, від якого і залежить смак і структура страви. Варто зазначити, що готувати вареники можна і без варіння, наприклад, посмажити їх на сковороді або запекти в духовці, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смажених вареників із вершками, грибами та вершковим маслом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Розтопіть олію на сковороді і додайте олію. Туди ж всипте вареники, смажте на маленькому вогні до золотистого кольору, викладіть готові вареники на блюдо.
2. На ту ж сковороду всипте нарізані печериці та цибулю, смажте до золотистого кольору. Додайте спеції, сіль. Далі влийте вершки, перемішайте.
3. Туди ж викладіть вареники та під кришкою готуйте ще 5-7 хвилин на маленькому вогні. Якщо, на ваш погляд, соусу обмаль, то додайте ще вершки або молоко+крохмаль, молоко+борошно. Перед подачею посипте вареники зеленню.
Православне свято 24 жовтня за новим церковним календарем (6 листопада за старим) - день пам'яті мученика Арефи і з ним 4299 мучеників, а також ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість", нагадують Патріоти України. День пам'яті апостола від 70-ти Пи...
Якщо у вас пригоріла каструля, не поспішайте її викидати, адже знаючи деякі хитрощі. Для цього навіть не знадобляться агресивні мийні засоби, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як і чим швидко відмити пригорілі к...