Господиням на замітку! Як правильно готувати заморожені вареники без варіння, щоб вони не розпадалися і не склеювалися

Вареники - дуже ситна, проста у приготуванні страва, яку можна робити з різними начинками. Найважливіше - зробити вдале тісто, від якого і залежить смак і структура страви. Варто зазначити, що готувати вареники можна і без варіння, наприклад, посмажити їх на сковороді або запекти в духовці, передають Патріоти України.

Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смажених вареників із вершками, грибами та вершковим маслом.

Інгредієнти:

  • вареники морожені – 450 г
  • вершки 20% – 150-200 мл
  • печериці – 150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль, спеції – за смаком
  • вершкове масло – 1 ч. л.
  • олія – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Розтопіть олію на сковороді і додайте олію. Туди ж всипте вареники, смажте на маленькому вогні до золотистого кольору, викладіть готові вареники на блюдо.

2. На ту ж сковороду всипте нарізані печериці та цибулю, смажте до золотистого кольору. Додайте спеції, сіль. Далі влийте вершки, перемішайте.

3. Туди ж викладіть вареники та під кришкою готуйте ще 5-7 хвилин на маленькому вогні. Якщо, на ваш погляд, соусу обмаль, то додайте ще вершки або молоко+крохмаль, молоко+борошно. Перед подачею посипте вареники зеленню.

Як правильно вчинити з речами померлого - прикмети, які варто знати

вівторок, 6 травень 2025, 12:05

Після смерті людини залишаються її одяг, прикраси та інші речі, які мають матеріальну цінність або дорогі його родичам як пам’ять про покійного. Чи можна носити речі померлого, коли та що з ними можна зробити – читайте у матеріалі Фактів ICTV, передают...

Дачникам на замітку! Яким добривом в жодному разі не можна підживлювати цибулю

вівторок, 6 травень 2025, 11:30

Це добриво краще залишитися для кабачків, томатів або огірків, а ось цибуля після такого підживлення точно не наростить великі головки, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Йдеться про підживлення з використанням трави. Багато хто полюбляє в...