Вареники - дуже ситна, проста у приготуванні страва, яку можна робити з різними начинками. Найважливіше - зробити вдале тісто, від якого і залежить смак і структура страви. Варто зазначити, що готувати вареники можна і без варіння, наприклад, посмажити їх на сковороді або запекти в духовці, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом смажених вареників із вершками, грибами та вершковим маслом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Розтопіть олію на сковороді і додайте олію. Туди ж всипте вареники, смажте на маленькому вогні до золотистого кольору, викладіть готові вареники на блюдо.
2. На ту ж сковороду всипте нарізані печериці та цибулю, смажте до золотистого кольору. Додайте спеції, сіль. Далі влийте вершки, перемішайте.
3. Туди ж викладіть вареники та під кришкою готуйте ще 5-7 хвилин на маленькому вогні. Якщо, на ваш погляд, соусу обмаль, то додайте ще вершки або молоко+крохмаль, молоко+борошно. Перед подачею посипте вареники зеленню.
Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України. І цей сморід переходит...
Як відомо світ не ділиться на чорне і біле, як і люди. Не існує повністю позитивних або негативних особистостей. Кожна людина має хороші та погані якості, передають Патріоти України. Якщо ви готові дізнатися свою "темну сторону", пропонуємо вам пройти ...