Господиням на замітку: Як правильно і скільки часу варити кукурудзу, щоб вона вийшла м’якою та соковитою

Кукурудза - це овоч, що обов’язково повинен входити до раціону людини, яка слідкує за своїм здоров’ям. Невдовзі розпочнеться сезон кукурудзи, і багато хто захоче насолодитись її цікавим смаком.

Як правильно варити кукурудзу, щоб вона вийшла соковита та м’яка, розбирався FoodOboz.ua. Виявляється, є декілька цікавих методів, і кожен знайде собі саме той, що підходить найбільше.

У молоці

Для того, щоб кукурудза вийшла дійсно ніжною, до води, у якій вона вариться, додають молоко в пропорції 2:1 відповідно. В рідину також додають щедрий шматок вершкового масла та сіль. Варити кукурудзу таким методом слід близько 20 хвилин.

У скороварці

Кукурудзу можна варити у скороварці. Завдяки цьому методу на її приготування піде вдвічі менше часу, ніж під час варіння в молоці. Занурюємо кукурудзу в підсолену воду, закриваємо кришкою та варимо протягом 10 хвилин. Подаємо із вершковим маслом.

У мультиварці

Дно мультиварки слід покрити кукурудзяним листям, а зверху викласти сам овоч. Заливаємо водою та готуємо на режимі "Варка" протягом 15 хвилин. Після цього натираємо вершковим маслом та присипаємо сіллю.

У духовці

Виявляється, цей овоч можна легко приготувати і у духовці. Вершкове масло змішуємо із подрібненою зеленню та отриманою сумішшю натираємо кукурудзу. Загортаємо кожен качен у фольгу та відправляємо у духовку на 15-20 хвилин при 180 градусах.

Варто включити в раціон! Названо продукти, які підтримують роботу мозку

вівторок, 23 липень 2024, 19:00

Щоб зберегти свій мозок здоровим і гострим, важливо звертати увагу на свої харчові звички. Нещодавні дослідження підтверджують, що регулярне вживання чаю, фруктів та овочів сприяє підтримці когнітивних функцій, передають Патріоти України. Включення цих...

Лікарі розставили крапки над "і": Чи корисно ходити без бюстгальтера та чи обвиснуть без нього груди

вівторок, 23 липень 2024, 18:56

Питання відмови від бюстгальтера дійсно викликає дискусії, існують різні точки зору на цю тему. Основні аргументи проти носіння бюстгальтера часто пов'язані з комфортом і можливою користю для здоров'я, передають Патріоти України. Носіння бюстгальтера м...