Кукурудза - це овоч, що обов’язково повинен входити до раціону людини, яка слідкує за своїм здоров’ям. Невдовзі розпочнеться сезон кукурудзи, і багато хто захоче насолодитись її цікавим смаком.
Як правильно варити кукурудзу, щоб вона вийшла соковита та м’яка, розбирався FoodOboz.ua. Виявляється, є декілька цікавих методів, і кожен знайде собі саме той, що підходить найбільше.
У молоці
Для того, щоб кукурудза вийшла дійсно ніжною, до води, у якій вона вариться, додають молоко в пропорції 2:1 відповідно. В рідину також додають щедрий шматок вершкового масла та сіль. Варити кукурудзу таким методом слід близько 20 хвилин.
У скороварці
Кукурудзу можна варити у скороварці. Завдяки цьому методу на її приготування піде вдвічі менше часу, ніж під час варіння в молоці. Занурюємо кукурудзу в підсолену воду, закриваємо кришкою та варимо протягом 10 хвилин. Подаємо із вершковим маслом.
У мультиварці
Дно мультиварки слід покрити кукурудзяним листям, а зверху викласти сам овоч. Заливаємо водою та готуємо на режимі "Варка" протягом 15 хвилин. Після цього натираємо вершковим маслом та присипаємо сіллю.
У духовці
Виявляється, цей овоч можна легко приготувати і у духовці. Вершкове масло змішуємо із подрібненою зеленню та отриманою сумішшю натираємо кукурудзу. Загортаємо кожен качен у фольгу та відправляємо у духовку на 15-20 хвилин при 180 градусах.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...