Господиням на замітку! Як правильно прати кросівки у пральній машинці, щоб не "розлізлися"

Прання кросівок, особливо білих чи навіть світлих, це обов’язкова процедура. Але перед тим, як відправити взуття у пральну машинку, переконайтеся, що вони якісні, прошиті. В іншому випадку після 2-3 прання кросівки розлізуться на частини, передають Патріоти України.

Подробиці

Запам’ятайте 4 правила прання кросівок:

  1. Якщо написано, що прати в машинці не можна на бірочці, то це означає, що лише ручне прання дозволено. Не варто нехтувати рекомендаціями виробника, якщо хочете подовше носити взуття.
  2. Шнурки обов’язково перед пранням витягуйте, щоб вони не заплуталися в барабані. Крім того, добре відібрати їх можна лише після окремого замочування й прання.
  3. Не періть одночасно декілька пар взуття. Бажано кожні кросівки запускати на делікатний режим окремо, а щоб бруд та плями добре відійшли, то киньте при пранні старий рушник чи іншу ганчірку.
  4. Сушити кросівки варто на сонці або на теплій підлозі, щоб не відбулася деформація форми.

От у чому секрет! Як варити яйця, щоб шкарлупа знімалася за 5 секунд

неділя, 5 травень 2024, 7:13

Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України. Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яй...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...